Stedendriehoek

Welkom in mobiele pedicurepraktijk De Voetenbus

Ze liep al langer met het idee rond en onlangs heeft ze haar droom waargemaakt: Heleen Timmermans (42) heeft een Renaultbus uit 2017 omgetoverd tot een heuse pedicurepraktijk, De Voetenbus. Een pedicure aan huis, met de voordelen van een praktijk! Zo hoeft u niet op pad en tevens heeft u geen rommel, geïmproviseer en ‘vreemde’ in huis. U kunt plaatsnemen in een comfortabele behandelstoel en na de behandeling bent u in slechts een paar stappen weer thuis.

“Mijn praktijk is volledig ingericht naar de eisen die aan het werk van een pedicure worden gesteld. Dat geldt ook voor de veiligheidsmaatregelen die het RIVM stelt aan de coronapreventie”, vertelt Heleen. “Zo is ventilatie volop aanwezig, dragen zowel de klant als ik een mondmasker en de praktijkruimte wordt na iedere behandeling gedesinfecteerd.” De Voetenbus heeft een brede en lage instap, maar is helaas niet toegankelijk voor rolstoelen. Geen probleem, voor rolstoelafhankelijken komt Heleen graag haar bus uit.

“Een gezonde levensstijl begint bij je voeten”, verklaart de voormalig taxichauffeuse haar start als pedicure. “Je voeten vormen de basis van je voortbeweging. Net zoals ieder mens uniek is, zijn alle voeten ook anders. En hebben verschillende voeten verschillende zorg nodig. Dat intrigeert mij.”

“Pedicure is een professioneel vak, waarin ik me graag blijf ontwikkelen”, aldus Heleen. Ze biedt volledige pedicurebehandelingen, voetmassages en wellnessbehandelingen voor uw voeten aan. Ook brengt ze, waar nodig, advies uit over uw schoeisel en het gebruik van verzorgingsproducten. “Deze week begin ik met een cursus nagelregulatie en ik ben geïnteresseerd in voetreflexzonetherapie”, voegt ze enthousiast toe.

Duurzaam
Heleen is een natuur- en dierenliefhebber. Ze gebruikt uitsluitend dierproefvrije en zo veel mogelijk natuurlijke producten in haar Voetenbus. “Onze voeten maken de letterlijke verbinding met onze aarde. ‘Hoe gezonder beide, hoe stabieler de verbinding’ is het verhaal achter het blad in het verder vanzelfsprekende logo.

Verwenmoment
De Voetenbus is overigens ook in te huren voor feesten en partijen. Goed om te weten, wanneer het aanhoudende coronavirus zich eindelijk voorgoed uit de voeten maakt. Heleen: “Om (chronische) voetproblemen zo veel mogelijk te voorkomen, is goed schoeisel van essentieel belang. Maar iedereen heeft wel eens een bruiloft, gala of andere chique gelegenheid waarbij de looks boven het comfort staan. In mijn Voetenbus laat ik uw gasten tijdens het feest genieten van een weldadige voetmassage en/of voetbad. Door het toepassen van vermindering van druk op pijnlijke plekken door knellende schoenen, kan er de hele avond gedanst worden!”

Persoonlijk contact is voor Heleen heel belangrijk: “Ik ben benieuwd naar het verhaal achter uw voeten. Een luisterend oor tijdens de behandeling, een gezellig praatje naar behoefte en aan het einde van de rit twee tevreden en voldane voeten (en mensen).”

Heleen Timmermans
T 06-40774754
E  info@devoetenbus.nl
W www.devoetenbus.nl