Stedendriehoek

Weggeefkast in wijkcentrumnDe Groene Hoven

APELDOORN – Wegens het grote succes van de weggeefkast op vier andere locaties van Accres, staat er sinds vorige maand ook een weggeefkast in wijkcentrum De Groene Hoven. De andere locaties van de weggeefkast zijn dok Zuid, wijkcentrum De Stolp, wijkcentrum Orca en wijkcentrum Het Bolwerk.

De weggeefkast is een initiatief van ‘Gelderland helpt’ en is bedoeld om mensen bij elkaar te brengen. Het idee achter de weggeefkast is dat mensen er voorwerpen in kunnen zetten, waar iemand anders blij van wordt. Bent u uitgepuzzeld? Passen uw boeken niet meer op de plank? Of zoekt u een nieuwe bestemming voor uw bijzondere verzameling? Plaats het dan in één van de kasten!

In de weggeefkast gelden de volgende regels: alle spullen zijn welkom, zolang ze in de weggeefkast passen. Er mogen dus geen artikelen voor/naast/op de kast geplaatst worden; het voorwerp moet nog in goede staat zijn; voedingsmiddelen zijn niet toegestaan; ziet u iets moois, maar heeft u zelf geen voorwerp bij u? Alleen iets meenemen mag ook; voor uw eigen veiligheid en die van anderen: ga niet aan de kast hangen; in de kast liggen kaartjes: hierop kunt u een boodschap achterlaten voor de volgende eigenaar.