Stedendriehoek

Week in het teken van ont-moeten

Kerkelijke gemeente Eglesia is sinds januari 2024 gevestigd aan de Sprengenweg 15 in Apeldoorn. De gemeente vindt het fijn om deze plek te delen met vrienden, buurtbewoners en belangstellenden. Daarom zet zij in de week van 24 tot en met 30 maart (de week voor Pasen) haar deuren extra open en zijn er allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. De week staat in het teken van ont-moeten. Het streepje tussen ‘ont’ en ‘moeten’ is door de gemeente overigens bewust aangebracht.

Pasen is in de kerk het feest van de opstanding, nieuw leven, een nieuw begin. Voorafgaand aan Pasen staan gelovigen extra stil bij het lijden en sterven van Jezus. Vaak een periode van verstillen, reflecteren, onthaasten en ont-moeten. Ook in Eglesia wordt er zo naar Pasen toegeleefd. Daarom is er in de openingsweek ruimte voor ontmoeting met God en met elkaar.

Iedereen is van harte welkom bij de openingsweek. Kijk voor meer informatie over de activiteiten op www.eglesia.nl/ont-moeten. Voor sommige activiteiten is opgave nodig. Alle activiteiten zijn vrij toegankelijk.

Over Eglesia

Eglesia is een jonge kerkelijke gemeente die nu zestien jaar bestaat. Elke zondagochtend om 10.30 uur wordt een dienst gehouden. Ook doordeweeks worden verschillende activiteiten georganiseerd. Meer over de gemeente leest men op www.eglesia.nl