Stedendriehoek

Wandeltheater over het leven van Jezus

VAASSEN – Vanuit De Tabernakel en Dorpskerk Vaassen en Berea de Maten uit Apeldoorn wordt vrijdag 15 december een wandeltheater over het leven van Jezus georganiseerd.

Altijd al eens een tijdreis willen maken? Dat kan, naar zo’n 2000 jaar geleden om precies te zijn. De deelnemers gaan samen op reis door een aantal verhalen uit de Bijbel. Op een laagdrempelige manier wordt door middel van zang, dans en toneel het leven van Jezus uitgebeeld, van Kerstmis tot en met Pinksteren.

Met een groep van 15 tot 20 wandelaars wordt er op pad gegaan. De wandeling vindt in groepen plaats op 15 december tussen 17.45 en 21.30 uur in het centrum van Vaassen en rond Kasteel Cannenburch, een wandeling van ongeveer 1,7 kilometer. De route duurt een à anderhalf uur en is ook toegankelijk met een rolstoel.

Aanmelden kan via de website www.wandeltheatervaassen.nl, e-mail info@wandeltheatervaassen.nl of telefoon 06-46564320. Het wandeltijdstip kan zelf bepaald worden, tenzij de groep vol is. Bij slechte weersomstandigheden wordt er uitgeweken naar de Dorpskerk.