112

Vrouw valt door Oliespoor en raakt gewond

Een flinke olie laag zorgde voor meerdere valpartijen op de Adelaarslaan in Apeldoorn zuid. Ter hoogte van het winkelcentrum hart van zuid lag een olie spoor van ongeveer 100 meter lang. Een fietsster die onderuit ging door de olie laag raakte gewond en moest per ambulance naar het ziekenhuis.

Rond 09.00 uur kregen de hulpdiensten een melding binnen dat er een fietsster onderuit was gegaan op de Adelaarslaan ter hoogte van de Kruidvat. Meerdere politiewagens en twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft zich over de gewonde vrouw ontfermd waarna zij met een verwonding aan onder meer haar hoofd per ambulance is overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie laat ter plekke weten dat de vrouw door olie, wat zichtbaar op het wegdek ligt, de oorzaak is van de valpartij. Volgens de aanwezige agenten zouden meerdere mensen al onderuit zijn gegaan en heeft deze mevrouw dubbel pech dat zij verkeerd terecht kwam.

De gemeente is inmiddels ter plaatse met een reinigingswagen op de olie laag te verwijderen. Het zou gaan om een olie spoor van ongeveer 100 meter lang, die precies voor het winkelcentrum langs loopt.