Stedendriehoek

Vrijkaarten voor buitenfair op nieuwe locatie

Paleis Het Loo heeft groot nieuws te delen. Vanaf dit jaar zal het adembenemende winterse spektakel zich nestelen in de historische omgeving van Paleis Soestdijk. De organisatie is verheugd deze verandering aan te kondigen en wil haar trouwe bezoekers in Apeldoorn bedanken voor de onvergetelijke jaren in Paleis Het Loo.

Spirit of Winter staat al jaren bekend om duizenden twinkelende lichtjes, gezellige winterse sferen en magische, inspirerende momenten die het brengt aan bezoekers van alle leeftijden. Het evenement heeft zich gevestigd als een ware traditie voor de feestdagen en biedt bezoekers de mogelijkheid om de betoverende ambiance van de winter te omarmen. De verhuizing naar Paleis Soestdijk biedt een nog grotere kans om deze magie te ervaren, en de organisatoren zijn opgetogen over de nieuwe mogelijkheden die deze historische locatie te bieden heeft.

Om de trouwe bezoekers in Apeldoorn te bedanken en de overgang naar Paleis Soestdijk te vieren, heeft Spirit of Winter een speciale actie opgezet. Ze geven maar liefst 25 gratis entreekaarten weg aan gelukkige winnaars. Deze entreekaarten bieden toegang tot het evenement, zodat de bezoekers de gelegenheid hebben om de nieuwe locatie te verkennen en opnieuw te genieten van de onvergetelijke Spirit of Winter-ervaring.

“We willen onze oprechte dank uitspreken aan alle bezoekers uit Apeldoorn die ons de afgelopen jaren hebben gesteund en verwelkomd. De warme herinneringen die we samen hebben gecreëerd in Paleis Het Loo zullen altijd bij ons blijven. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen in Paleis Soestdijk en samen met jullie nieuwe herinneringen te maken”, aldus de organisatie van Spirit of Winter.

Winactie
Spirit of Winter – de betoverende buitenfair – op Paleis Soestdijk duurt van 16 tot en met 19 november. Openingstijden: donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 20.00 uur en zondag van 11.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie: www.spiritofwinter.nl. Wie kans wil maken op 1 van de 25 entreekaarten, kan uiterlijk zondag 12 november een mail sturen naar: redactie@stedendriehoek.nl