Stedendriehoek

Vrijdag 26 november open dag mbo Zone.college

Kennismaken met groene beroepen, informatie krijgen over opleidingen, in gesprek gaan met docenten en studenten en enthousiast worden! Dat zijn de ingrediënten van de open dag mbo van Zone.college in Deventer op 26 november 2021 van 15.00 tot 20.00 uur. Aanmelden voor de open dag kan via het aanmeldformulier op de website.

Bij Zone.college in Deventer presenteren de groene mbo-opleidingen zich en geven docenten en studenten uitleg over onder meer het onderwijs, de (internationale) projecten en de begeleiding tijdens een opleiding. Met workshops, presentaties en demonstraties krijgen bezoekers een actueel beeld van de groene beroepsmogelijkheden en opleidingen.

Praktijk centraal
Bij Zone.college staat leren in de praktijk centraal. Studenten werken vanaf het begin van de opleiding aan beroepsopdrachten. Deze opdrachten worden uitgevoerd in én voor de beroepspraktijk. Tijdens de lessen op school en op verschillende praktijklocaties doen studenten kennis en ervaring op en ontwikkelen ze hun vaardigheden. Veel studenten lopen stage bij bedrijven in de regio, maar er bestaan ook veel mogelijkheden om in het buitenland ervaring op te doen.

In jouw regio
Op de locatie in Deventer worden de onderstaande opleidingen aangeboden:

  • Dierenartsassistent paraveterinair
  • Dierverzorging (niveau 3 en 4)

Bij Zone.college stap je in de wereld van klimaat, energie, natuur, voeding en leefbaarheid. Jij bent onderdeel van een wereld met belangrijke maatschappelijke vraagstukken, die vragen om goed opgeleide mensen, innovatieve technieken en nieuwe kennis. Jij gaat de wereld mooier, groener en gezonder maken!

Open dag mbo Zone.college Deventer
15.00 tot 20.00 uur | Snipperlingsdijk 2, Deventer | Aanmelden via website
Het is ook mogelijk om de open dag op 26 november online bij te wonen. De online open dag is tussen 15.00 en 20.00 uur te bekijken via www.zone.college. Aanmelden is niet noodzakelijk.

Zone.college houdt zich uiteraard aan de geldende regels rondom corona. Zo is er een mondkapjesplicht op onze mbo-locaties, zorgen we ervoor dat er voldoende afstand kan worden gehouden en is er aandacht voor de basisregels. Daarnaast melden bezoekers zich aan voor een tijdsblok. Op deze manier zorgen kan iedereen een leuke, maar veilige kennismaking hebben.