Stedendriehoek

Vriendschappen binnen handbereik

APELDOORN – TOTZO is een ontmoetingsinitiatief dat mensen uit Apeldoorn bij elkaar wil brengen, met als doel om nieuwe mensen te ontmoeten. Je doet samen met andere deelnemers mee aan gezellige activiteiten, waar mooie vriendschappen uit kunnen ontstaan. Op zaterdag 9 maart gaat TOTZO voor de zevende keer van start.

Leeftijd speelt geen rol bij TOTZO; of je nu 30 of 50+ bent, iedereen is welkom. TOTZO bestaat uit vier bijeenkomsten en een eindfeest die in het kader staan van elkaar leren kennen en op zoek gaan naar gedeelde interesses. Hierdoor ontdek je of je met iemand een match kunt vinden om samen wat leuks te gaan doen.

De bijeenkomsten vinden plaats op zaterdag 9 en 23 maart, 6 april en 4 mei vanaf 14.00 uur. De kosten om deel te nemen aan TOTZO bedragen €10,-. “Zijn de kosten een financiële drempel om deel te nemen? Neem even contact met ons op, we denken graag met je mee. Meer informatie over TOTZO vind je op de website van Stimenz, onder de pagina ‘Actueel’. Je kunt je tot 5 maart aanmelden via totzo@stimenz.nl.”