Stedendriehoek

Voordelig naar Winterfair in Dickensstijl

GARDEREN – Op 30 november, 1 en 2 en 6, 7, 8 en 9 december kunnen bezoekers van de Winterfair in Dickensstijl te Garderen genieten van de leukste kramen, producten en allerlei personages uit de boeken van Charles Dickens. Dit jaar wordt de Winterfair alweer voor de tiende keer georganiseerd en ditmaal grootser dan ooit.

Luister naar de verschillende koren, ga terug in de tijd met de accordeonist, bekijk oude ambachten die worden gedemonstreerd en ruik die heerlijke geur afkomstig van vuurkorven en gepofte kastanjes. De openingstijden zijn van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag sluit de Winterfair om 17.00 uur. De toegangsprijzen bedragen €6,50 voor iedereen van 14 jaar en ouder. Jeugd tot en met 13 jaar mag gratis naar binnen. De auto kan men gratis parkeren. Meer informatie over de Winterfair in Dickensstijl is te vinden op www.winterfairgarderen.nl.

 

Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek kunnen vanaf vandaag terecht op het redactiekantoor aan Asselsestraat 140 om hun toegangskaarten met korting aan te schaffen. Zo geldt een actie van 2 kaarten voor 6 euro, in plaats van 13 euro.