Stedendriehoek

Voorbereiding 23e editienVaasaqua in volle gang

VAASSEN – Donderdag 25 mei, Hemelvaartsdag, vindt de 23e editie van Vaasaqua plaats. “De voorbereidingen zijn in volle gang van weer een grandioos feest. De eerste aanmeldingen voor de boekenmarkt en braderie stromen binnen”, vertelt Marijke Versloot namens de organisatie van het Vaassense evenement.

“Ook de muzikale bijdrage is dit jaar weer ongekend. Vaasaqua en The Euros zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en we zijn dan ook blij dat we ze dit jaar wederom mogen verwelkomen. Ze staan garant voor een geweldige show, vol met de allerbeste hits uit het heden en verleden. Naast The Euros kan Vaassen dit jaar genieten van een oude bekende, de band Fragment. Dit is een unieke band, bestaande uit twee kleine Britten en een belachelijk lange Nederlander, die iedereen van begin af aan weten te boeien en entertainen. Een show vol energie, humor, fantasie en songs die iedereen kent.”

En dat is nog niet alles, want tussen 11.00 en 14.00 uur kan men op het Marktplein genieten van een optreden van de Reggestad Muzikanten uit Goor. Daarnaast ontbreken ook de dweilorkesten dit jaar niet. De welbekende Pretband en de Rotdweilers zullen zeker de sfeer weten te verhogen.

Marijke: “Vaasaqua zou Vaasaqua niet zijn zonder kinderplein, met natuurlijk de inmiddels welbekende theatershow van Theaterfiets, een Stormbaan Challenge (20 meter), een Stormbaan Take Out (20 meter), een springkussen multifun olifant (voor de kleinsten) en Lego-bouwblokken. Ook de Vaassense verenigingen worden niet vergeten; zij krijgen alle gelegenheid om zichzelf te presenteren op het sportplein. Iedereen wordt dan in de gelegenheid gesteld om kennis te maken met deze verenigingen en zelf ook eens wat uit te proberen. Er zijn nog wat plekken vrij, dus wil je je als vereniging presenteren aan een groot publiek, meld je dan aan via e-mail sportplein@vaasaqua.nl.”

Zie voor meer informatie de website www.vaasaqua.nl of bezoek de Facebookpagina.