Stedendriehoek

Volop vermaak voor jeugd in Beekpark

Tijdens Koningsdag staat het Beekpark bomvol jeugdattracties. De attracties zijn van 10.00 tot 17.00 uur opengesteld voor het publiek.

“De Himalaya klimberg van 12,5 meter hoogte is weer terug voor de echte waaghalzen”,  vertelt Melvin Mijnten van Stichting Oranjefeesten Apeldoorn. “We hebben een stormbaan in zeewereldthema, acht verschillende springkussens (zelfs voor de allerkleinste bezoekertjes), schminken, oud-Hollandse spellen, Kop van Jut, bungee-trampolines, touwtrekken en op de achtergrond een drive-in show met DJ André die de mensen opzweept bij het limbo-dansen.”

Nieuw in het Beekpark is de oranjebazaar met diverse leuke kraampjes waarop ondernemers sieraden, tassen en dergelijke verkopen. Ook zijn de goede doelen vertegenwoordigd: Speelgoedbank de Schatkist, Lions Club Apeldoorn en de Wereldwinkel presenteren zich en zamelen geld in door de verkoop van diverse items.

Vereniging CS Capoeira gaat haar kunsten vertonen met een samenspel van vechtsport en muziek. De demonstraties vinden plaats tussen 10.00 en 15.00 uur en zullen elk heel uur ongeveer vijftien minuten duren. RTV Apeldoorn brengt vanuit het Beekpark live verslag van alle Koningsdagactiviteiten.