Stedendriehoek

Voetbalinstuif bij AGOVV

APELDOORN – AGOVV gaat aankomend seizoen weer voor de eigen jeugd. Na het enkele jaren zonder jeugdteams te hebben gesteld, zet de vereniging alles in het werk hier verandering in te brengen. Nieuwe jeugdleden krijgen in het eerste seizoen bijvoorbeeld 50 procent korting op de contributie.

Bijna ieder kind droomt ervan om later in een echt stadion te mogen voetballen. “Dromen kunnen werkelijkheid worden, later kan nu worden. Heb jij deze droom, en wil je in de voetsporen treden van voorgangers en (oud)internationals zoals Klaas-Jan Huntelaar, Dries Mertens, Nacer Chadli, Stanley Menzo, Paul Verhaegh of Peter Bosz? Het is mogelijk!” aldus Gert Post.

 

Een groepje enthousiaste AGOVV-vrijwilligers heeft het initiatief omarmd om jeugdvoetbal nieuw leven in te blazen op sportpark Berg en Bos. Zo zijn er nog enkele weken voetbalinstuiven: op woensdag 28 en de vrijdagen 23 en 30 juni van 16.30 tot 17.30 uur. Iedereen dient zich echter wel minstens twee dagen voor een instuif aan te melden. De organisatie kan dan zorgdragen voor voldoende trainers en trainingsmateriaal. Aanmelden kan door een e-mail te sturen, onder vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer, naar: jeugdagovv@hotmail.com. Bellen kan ook, naar 06-46324469 (Ton van Beek).