Stedendriehoek

‘Voertuigen en onderdelen zoeken en vinden’

WW-Trading staat bekend om de verkoop van caravans, campers en vouwwagens, maar wat niet iedereen weet is dat dit bedrijf ook een ruime kampeerwinkel heeft in haar filiaal aan de Molenmakershoek 2 in Apeldoorn. “Bij Kampeershop Apeldoorn kunt u voertuigen en onderdelen zoeken en vinden”, vertelt Herman Wijngaards. “Zowel in de winkel als online.”

Op bedrijventerrein Matenhoek is op de kruising van de Molenmakershoek en Ketelboetershoek WW-Trading gevestigd. Dit bedrijf heeft sinds de start, inmiddels twaalf jaar geleden, een goede naam opgebouwd binnen het kampeersegment. Wie de vestiging binnenkomt loopt gelijk tegen schappen vol met kampeerartikelen en caravanonderdelen aan. U vindt hier alles voor het binnen- en buitengebeuren. Zo zijn er voor binnen kasten, douches en kachels, maar ook serviezen, schoonmaakmiddelen en natuurlijk alles wat nodig is op slaapgebied. Voor buiten zijn er bijzettenten. Op het gebied van elektronica vindt u onder andere omvormers, kabels, verloopstekkers, voor- en achterlichten, keukenverlichting en zijreflectors. Ook zijn er koelkast- en badkameronderdelen, waaronder rekjes en bakjes, maar ook kastjes en draadmanden. Qua raamwerk vindt u binnenkaders, (service)luiken, raamkozijnen, ventilatieroosterframes en daarnaast ook dakramen en -luiken. Het assortiment aan caravan- en camperonderdelen is ook heel breed: van spatborden, wielbakken, bumpers en wieldoppen tot reservewielhouders, steunpoten, zijbalken, neuswielen, spoilers, schokdempers, remkabels, opzetstukken, bumperhoeken en deurpanelen.

WW-Trading heeft niet alleen een campingshop met nieuwe onderdelen en accessoires, maar ook een magazijn vol met nette, gebruikte onderdelen. Alle prijzen in de winkel zijn inclusief BTW. Het complete aanbod is ook te vinden op de website www.kampeershopapeldoorn.nl. “Alles op onze website is af te rekenen via iDEAL en eventueel thuis te bezorgen. Niet gevonden wat u zocht? Neem per telefoon of mail contact met ons op!” Wie nóg beter op de hoogte wil blijven en als eerste wil weten wat er nieuw bij WW-Trading binnenkomt, kan terecht op de Facebookpagina @wwtrading.

WW-Trading Apeldoorn is gevestigd aan de Molenmakershoek 2 in Apeldoorn en iedere maandag tot en met zaterdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Telefoon: 055-5336072, e-mail: info@ww-trading.nl, website: www.ww-trading.nl.