Stedendriehoek

Vijf populaire (kleding)merken voor mannen

Kleding maakt de man toch? Dan ben je natuurlijk op de hoogte van de meest populaire kledingmerken van dit moment. Toch niet helemaal zeker van je zaak? Dan is het zeker de moeite waarom dit artikel te lezen. In dit artikel noemen we vijf populaire kledingmerken voor mannen.

Tommy Hilfiger
Dit bekende merk is bekend bij bijna alle mannen. Het merk biedt producten aan die je kunt dragen tijdens verschillende gelegenheden. Van een maatwerkpak tot aan die hippe jeans om te dragen op casual friday. Naast kleding verkoop het merk bijvoorbeeld ook mooie (laptop)tassen en horloges. Op zoek naar een tijdloos merk? Dan is de keuze voor het merk Tommy Hilfiger een goede keuze.

BALR
Dit merk is in 2013 opgericht door (voormalig) voetballers Demy de Zeeuw, Eljero Elia en Gregory van der Wiel. Samen zijn zij goed voor 91 interlands voor het Nederlands elftal. Dankzij hun connecties met een groot aantal voetballers is het snel gegaan met dit merk. Het merk is inmiddels wereldwijd bekend. Naast de populaire producten is het merk ook ontzettend populair op social media.

Het merk BALR produceert naast kleding ook tassen, horloges en nog vele andere producten. Het merk wil het leven van een profvoetballer toegankelijk maken voor de gemiddelde persoon. Het merk is niet onbetaalbaar, maar toch wel iets duurder dan de meeste andere merken. Naast de reguliere producten zoekt het merk ook regelmatig samenwerkingen met exclusieve merken. Zo heeft het merk bijvoorbeeld een exclusieve Rolex van het merk in hun assortiment beschikbaar.

Stone Island
De kans is groot dat je ook weleens over het merk Stone Island hebt gehoord. Je herkent het merk aan de patch op de linkermouw aan de bovenkant. De patch is voorzien van knoopjes en wordt hiermee vastgemaakt aan de mouw. Je herkent de patch verder aan de gele en groene kleur. Van dit merk is veel namaak in omloop, dus let goed op wanneer je dit merk elders aanschaft.

Guess
Het wereldwijd beroemde merk Guess werd opgericht in 1970 opgebouwd door de vier Marciano broers. De broers zijn geboren in Marokko, maar opgegroeid in de Franse stad Marseille. Het merk is sinds de oprichting uitgegroeid tot één van de meest bekende kledingmerken over de hele wereld.

Naast kleding heeft het merk ook een enorme collectie aan sieraden, parfums, tassen, brillen en schoenen. Van oorsprong is het bedrijf bekend geworden om haar blauwe strakke spijkerbroeken die ritsen hadden bij de enkels.