Stedendriehoek

Victor zoekt zijn Angela

In Flikken Maastricht speelt Victor Reinier een glansrol. Die rol wordt in het Klarenbeekse dierenasiel De Kuipershoek met verve vervuld door Victor de Cavia. Deze prachtige jongen is een rechercheur pur sang. Mensen vindt hij sowieso een soort die je (nog) even op afstand moet houden en goed moet observeren.

Nee, opgepakt worden door een mens is nu voor Victor een brug te ver. Dat kan wel komen als hij wat beter gewend is in de mensenwereld. Hij wil heel graag zijn mooie Angela (Schijf) ontmoeten. Want alleen is ook maar alleen en de meeste successen boek je toch met z’n tweeën. Nu is het wel zo dat Victor pas vanaf 26 juni beschikbaar is om te daten met een dame. Voor een mannelijke soortgenoot annex rechercheur is het een ander verhaal: daar valt direct een afspraak over te maken.

Dus hebt u thuis nog een agente of agent cavia zitten die op zoek is naar een knappe collega? Neem dan via de website overgelder.dierenbescherming.nl of e-mail Asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl contact met asiel De Kuipershoek.