Stedendriehoek

Verbinding in de mooiste zin van het woord

Foto: Imré Csany 

Foto: Imré Csany 

Foto: Imré Csany 

De 2e editie van het volleybal G-event vanuit de sociaal-maatschappelijke tak van Stichting Topvolleybal Dynamo op Parc Spelderholt heeft wederom voor veel plezier en hele mooie verbindingen gezorgd. Het jaarlijkse event op Parc Spelderholt voor deze unieke doelgroep trok ook dit jaar weer mooie bedrijven die hun maatschappelijke betrokkenheid op deze manier willen laten zien. Met succes, want de studenten van Spelderholt en de deelnemers vanuit De Klup Apeldoorn hebben wederom een onvergetelijke middag beleefd.

“Dit is toch prachtig, hier doe je het voor”, aldus Jelwo de Boer, Commercieel Manager bij Vigilat Beveiligingen. Ook Draisma Bouw, Boon Accountants en Parc Spelderholt zelf deden mee met een bedrijventeam.

Ook Karen Hop, directeur/bestuurder van De Klup is heel enthousiast: ‘Dit event staat als een huis en onze unieke doelgroep geniet hier echt enorm van, het is heel mooi om te zien hoe deze verbindingen op deze wijze gerealiseerd worden.”

Het event op Spelderholt startte ook dit jaar weer met een kookworkshop, waarbij bedrijventeams gemixt met G-teams aan de slag gingen met een aantal gezonde snacks.

Vol trots worden de zelfgemaakte snacks aan alle deelnemers uitgereikt.

Vanuit Dames 1 van Draisma Dynamo waren de hele middag 3 topspeelsters aanwezig.

“Je ziet dat deze meiden heel goed begrijpen waarom we dit doen en wat hun toegevoegde waarde is door alleen al een gesprekje aan te gaan met deze unieke doelgroep. Dit deden ze alle drie echt supergoed!”, aldus Ellen Luttikhuis, organisator vanuit Draisma Dynamo Verbindt. Deze drie meiden verzorgden ook de warming up, floten alle wedstrijden en niet te vergeten, reikten samen met Marloes Reekers van de gemeente Apeldoorn de prijzen uit aan het einde van de middag. Alle G-deelnemers mochten een gouden medaille in ontvangst nemen en het winnende team van Parc Spelderholt heeft de wisselbeker in ontvangst genomen.

Het toernooi werd gespeeld met 5 G-teams, ingevuld door de Klup en studenten van Parc Spelderholt. In totaal deden ook 4 bedrijventeams mee, te weten Draisma Bouw, Boon Accountants, Parc Spelderholt en Vigilat Beveiligingen.

“We gaan ons uiterste best doen om dit event jaarlijks neer te zetten. We creëren sportieve mogelijkheden om bedrijven in staat te stellen maatschappelijk betrokken te zijn. Mens en organisatie verbinden door hen letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen, dat past helemaal in de missie van Draisma Dynamo Verbindt. In al onze activiteiten staat de mens centraal. Voor het G-event is dat écht een unieke doelgroep. Om meer zekerheid in te bouwen dit event jaarlijks ook financieel te bekostigen, zou het fantastisch zijn wanneer er bedrijven in de regio zijn die dit event omarmen, meedoen en ook financieel een bijdrage willen leveren, aldus Kees van Buuren, voorzitter van Draisma Dynamo Verbindt.

Bedrijven die interesse hebben mogen dit kenbaar maken via commercie@dynamovolleybal.nl t.n.v. Ellen Luttikhuis