Stedendriehoek

Verantwoord genieten van een zonovergoten vakantie in Frankrijk

Heeft de lockdown jouw behoefte aan vakantie vieren ook meer aangewakkerd dan ooit? Dan hebben we goed nieuws voor je! Want we hoeven aankomende zomer gelukkig niet thuis te blijven. Door je te houden aan de richtlijnen van het RIVM en een goed plan uit te stippelen, is het ondanks de coronaperikelen goed mogelijk om van een vakantie te genieten. In het bijzonder als je afreist naar Frankrijk. Dit veelzijdige vakantieland biedt alles voor de perfecte combinatie tussen rust en reuring. Een afwisselende natuur, uitgestrekte kustgebieden, prachtige binnenlanden, een rijke cultuur, bruisende steden en schattige dorpjes. Kortom: la douce France is de perfecte bestemming voor jong en oud. 

Ook de vakantiehuizen in Frankrijk zijn zeer de moeite waard. Die zijn van voorzien van alle luxe en comfort en staan garant voor een veilige locatie. Die bevinden zich op weidse vakantieparken waar je alle ruimte hebt om de veilige 1,5 meter afstand in acht te nemen.

Weidse vakantieparken
Dat geldt in het bijzonder voor de mooie parken van de hoogwaardige keten FranceComfort, die zich bevinden in Midden- en Zuid-Frankrijk. Deze vakantieparken bevinden zich in gebieden met een prachtige natuur en zijn allemaal ruim opgezet. Samen met je gezelschap kun je daar in alle rust een heerlijke tijd doorbrengen, zonder het risico op te veel drukte. Zoals je van eigentijdse vakantieparken mag verwachten, zijn die van alle gemakken voorzien. Je vindt er onder andere: (verwarmde) zwembaden, restaurants, fietsverhuur, jeu de boules banen, sportvelden voor volleybal en tennis en speeltuinen. Voor de kinderen is er in de zomer volop animatie. Wat ook prettig is om te weten, is dat elke park een receptie heeft met medewerkers die Nederlands spreken. Zij kennen de omgeving als hun broekzak en geven je met veel plezier leuke tips voor verantwoorde uitstapjes in de omgeving.

Villa met privézwembad
Op bepaalde vakantiedagen gaat er natuurlijk niets boven relaxen in je eigen ‘bubbel’ en daar zijn de vakantievilla’s van FranceComfort perfect op ingericht. Die variëren van accommodaties die geschikt zijn voor vier en zes tot acht personen en zijn voorzien van alle luxe en comfort. Je beschikt er over eigen sanitaire voorzieningen en kunt koken in eigen keuken. Ook vind je er een wasmachine, een droger, een vaatwasser, satelliet-tv en WiFi. Bovendien heb je er in de regel een eigen tuin, compleet met een zonovergoten terras. Wil je deze zomer ultiem genieten? Boek dan een vakantiehuis in Frankrijk met zwembad. Bij een villa met een privézwembad geniet je heerlijk van elkaar zonder andere mensen om je heen. Ook hoef je niet vroeg op te staan om een ligbed te claimen en rekening houden met openingstijden is niet nodig. Kortom: je geniet van het ultieme vakantiegevoel!

Wat het boeken van een vakantie op een van de vakantieparken van FranceComfort extra aantrekkelijk maakt, is de coronagarantie. Krijgt jouw bestemming onverhoopt code oranje of code rood, dan ontvang je het bedrag terug.