Stedendriehoek

Veluwsche Oldtimer Club (VOC) klaar voor 2024

De Veluwsche Oldtimer Club is in 2018 opgericht door Jan Helmendach, Klaas Hofland en Jan-Peter Nijmeijers. We gaan dit jaar het 6e jaar in met meer dan 140 leden. Een groot deel van de leden woont in Apeldoorn of in de dorpen eromheen en bezit natuurlijk een klassieke auto…

De passie en gezelligheid is heel belangrijk voor onze club. Het delen van onze hobby met gelijkgestemden is het leukste van het lidmaatschap. Er zijn zoveel prachtige verhalen rondom de klassieke auto’s, de zoektocht, de restauratie en natuurlijk het rijden.

Jaarlijks organiseert de club diverse activiteiten voor de leden. Zo is er eenmaal per jaar Cars en Coffee op het Zwitsal-terrein bij SOAP.

Dit jaar vindt Cars & Coffee plaats op zondag 2 juni. Van 10.00 tot 14.00 uur laten de vele deelnemers elkaar hun klassieke auto’s zien onder het genot van een kop koffie.
Geïnteresseerden zijn natuurlijk ook van harte welkom op het Zwitsal-terrein in Apeldoorn om daar te genieten van het mobiele ‘’Apeldoornse’’ erfgoed en de mooie verhalen van de deelnemers. Dit jaar wordt Cars & Coffee mede mogelijk gemaakt door Autoverhuur Bultman. De toegang is vrij en de koffie is gratis!

Daarnaast organiseert de club diverse toertochten. De toertochten worden door de leden zelf gemaakt en begeleid en starten en finishen vaak in een passend etablissement in Apeldoorn of er net buiten…
Doelstelling is het genieten van de auto, de omgeving en van elkaar. De routeboekjes zijn eenvoudig te lezen en de ritten hebben vaak een passend thema.

In 2024 staat er ook een weer een buitenlandreis gepland. Dit jaar gaan we naar onze oosterburen om daar de wegen en hun gastvrijheid te beleven.

Van de jaarlijkse ledenvergadering maken we altijd een feestje…. We proberen het officiële deel van de vergadering strak en efficiënt af te werken, om daarna samen te genieten van een lekker drankje. Vaak nodigen we een inspirerende spreker uit met een mooie lezing over oldtimers.

Wilt u lid worden van onze gezellige club, stuur dan een berichtje naar de VOC of meld u aan via: info@veluwscheoldtimerclub.nl. De kosten van het lidmaatschap bedragen € 60,00 per jaar.

www.veluwscheoldtimerclub.nl