Stedendriehoek

Veilig beschermd passen in ruime winkel

APELDOORN – “We mogen al met al niet klagen. De eerste weken na de afkondiging van de intelligente lockdown hadden we weliswaar een forse omzetdaling, maar daarna trok het gelukkig steeds meer aan. En momenteel is het weer druk in onze winkels, uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen.”

Ilse Versteeg kijkt optimistisch vooruit, iets meer dan een jaar na de opening van Bodywear Superstore aan de Zwolseweg 221 in Apeldoorn. Samen met haar zus Laura en hun ouders Hendrik en Anita kende Ilse met de onderneming een uitstekende start, totdat de coronacrisis ook het mega-lingerieparadijs, met een vloeroppervlak van liefst 600 m2, trof.

Het eerste wat de familie in die rampzalige beginperiode van de crisis oppakte, was het oppimpen van de webshop. “Daar waren aanvankelijk slechts tweehonderd producten te vinden, inmiddels zijn het er dertienhonderd! En ja, de webshop heeft ons qua omzet er nu wel goed doorheen gesleept.” Daarbij is de enorme ruimte in de winkel nu nóg meer in het voordeel van de familie, erkent Ilse. “We kunnen hier heel gemakkelijk voldoende afstand houden. Overal hebben we kuchschermen geplaatst, op diverse plekken is desinfecterende handgel neergezet en in de paskamers hebben we douchegordijnen tot op borsthoogte afgeknipt. Zo blijft de privacy van de klant gewaarborgd en kunnen wij als winkelpersoneel toch goed helpen. Tot op heden werkt dit uitstekend.”

Actie badkleding

Bodywear Superstore biedt een zeer ruime keuze dameslingerie van tientallen topmerken in de maten A tot en met L. Maar ook mannen vinden er talloze boxershorts, hemden, slips en T-shirts van alle bekende A-merken. De collectie is dus zeer uitgebreid en omvat ook Mammacare- en sport-bh’s. Met hopelijk een coronavrije en warme zomer voor de boeg, gaat de speciale aandacht natuurlijk uit naar het ruime assortiment badkleding. En daar hangt een aantrekkelijke actie aan: “Deze gehele maand mei krijgt u 25 procent korting op de nieuwe, fraaie collectie badkleding. Dit geldt wanneer u hier fysiek komt winkelen, maar ook met de kortingscode BAD2020 op onze website.”

De winkel van Bodywear Superstore in Apeldoorn is sowieso al goed zichtbaar vanaf de weg, maar om de aandacht nóg meer te trekken is buiten een heuse marktkraam opgetrokken. “Daar presenteren we leuke koopjes”, zegt Ilse. “Als familiebedrijf zetten we in deze lastige periode even flink de schouders eronder. Daarnaast ben ik ontzettend trots op de andere dames, die hier – ook in deze tijd – elke dag weer met een glimlach staan.”

Voor meer informatie: telefoon 055-2002037, e-mail info@bodywearsuperstore.nl en website www.bodywearsuperstore.nl