Stedendriehoek

Veel hulp nodig in Pepernotenpark

Op zaterdag 18 november komt Sinterklaas aan in Nederland. Deze dag zal de Goedheiligman ook Apeldoorn verblijden met zijn komst. Om ervoor te zorgen dat zijn aankomst het grootst mogelijke feest voor alle Apeldoornse kinderen wordt, is de organisatie van de intocht op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met de voorbereidingen op vrijdag 17 november en tijdens het evenement op zaterdag 18 november.

Aanmelden als vrijwilliger kan via https://forms.gle/nMGrrZPkkxFhaNKm9. Voor meer informatie over de verschillende werkzaamheden kan men contact opnemen via e-mail sintinapeldoorn@gmail.com. “Er hebben zich al heel veel Pieten gemeld om mee te doen tijdens de intocht van Sinterklaas in Apeldoorn. Maar er zijn nog wat plekken beschikbaar. Dus ben je Piet en vind je het leuk om met Sinterklaas naar Apeldoorn te komen? Meld je dan aan via de website www.sintinapeldoorn.nl/aanmelden-piet-in-apeldoorn”, aldus de organisatie.

“Net als de voorgaande jaren vieren we de aankomst van Sinterklaas in Nederland in het Pepernotenpark in Apeldoorn. Dit park staat bij de meeste Apeldoorners bekend als het Oranjepark, maar krijgt voor de komst van de Goedheiligman voor één dag een andere naam. Er staan deze zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur heel veel leuke, spannende en coole activiteiten op de planning. Welke dat zijn, blijft nog even geheim!”

Sinterklaasjournaal

“Er is ook goed nieuws voor alle kijkers van het Apeldoornse Sinterklaasjournaal. In november verschijnen er drie nieuwe afleveringen online op de website, Facebookpagina en Instagram-pagina.”