Stedendriehoek

Vakantie tips voor in Rehrenberg

Ben je van plan om op vakantie te gaan naar Oostenrijk? Rehrenberg is een prachtige locatie in de Oostenrijkse alpen waar je heerlijk terug kan trekken in de kalmte van de bergen en de heerlijke temperaturen in de zomer. Ook in de winter kan je genieten van de prachtige omgeving en de natuur in het ondergesneeuwde landschap. Er zijn veel activiteiten die je kan doen in het gebied zowel in de zomer als in de winter. Kies ervoor om een appartement Rehrenberg te huren en te genieten van jouw ideale vakantie!

Creëer zelf je ideale vakantie!

Het plannen van een vakantie begint altijd eerst bij het verblijf. Als je op vakantie wilt naar Rehrenberg of Zell am See is de ideale locatie om te verblijven AlpenParks in Viehhofen. Dit appartementencomplex bestaat uit 155 appartementen geschikt voor 2 tot 8 personen. De ruime badkamers zijn uitgerust met handdoeken, de gezellige slaapkamers met beddengoed en de keuken is uitgerust met alles wat je nodig hebt om je eigen maaltijden klaar te maken. Je kan zelfs gebruik maken van gratis internet en parkeerplekken.

In beide Zell am See en Rehrenberg zijn veel activiteiten waar je uit kan kiezen om je vakantie zo leuk mogelijk te maken. In de winter kan je natuurlijk gaan skiën of snowboarden in een van de nabijgelegen skigebieden. Ook kan je natuurlijk de lift omhoog nemen in de zomer of de winter om heerlijk te gaan wandelen in de bergen. De uitzichten van de Oostenrijkse alpen zijn prachtig en zijn zeker waard om te bewonderen.

Op het resort zelf is ook genoeg te doen. Zo heb je bijvoorbeeld grote speelruimte en speeltuin voor de kleine kinderen. Ook heb je een wellness afdeling voor de volwassenen om te ontspannen. Je kan ontbijten door een broodjesservice of buffet en ook een BBQ-hut met privé kok inhuren voor een gezellig avondje met de familie. De kamers zijn erg groot en comfortabel. Je kan ook prima de hele dag doorbrengen in het appartement en af en toe een dagje eropuit gaan om een stad te bezoeken.

Wat je allemaal kan doen in Rehrenberg

Er is erg veel te doen in Rehrenberg en omgeving. Als je een actieve vakantie wilt beleven kan je ervoor kiezen om te wandelen in de prachtige omgeving. Ook kan je een mountainbike of een scooter huren om de buurt te verkennen. In de wintermaanden kan je natuurlijk prachtig Zell am See of Rehrenberg-Hinterglemm bezoeken om te gaan skiën. Er zijn veel bezienswaardigheden in de omgeving die het waard zijn om te bezoeken. Natuurlijk kan je ook heerlijk in het appartementencomplex verblijven tijdens je vakantie. Neem contact op met Alpenparks voor meer vakantie tips.