Stedendriehoek

UWV WERKbedrijf naar nieuw kantoor in Apeldoorn

UWV WERKbedrijf deelde jarenlang het pand aan de Deventerstraat 46 ‘Werkplein Activerium’ met de gemeente. Werkplein Activerium krijgt een andere bestemming en UWV WERKbedrijf zet vanaf deze week de dienstverlening voort vanuit het nieuwe pand aan Het Rietveld 59.

Het nieuwe kantoor is ingericht volgens een nieuw inrichtingsconcept in de klantzone, waardoor werkzoekenden nog beter gefaciliteerd kunnen worden in hun zoektocht naar werk. Ook is er ruimte beschikbaar voor samenwerkingspartners van UWV, zodat de dienstverlening vanaf één locatie kan plaatsvinden.

Vanaf deze week is iedereen van harte welkom op de nieuwe locatie Werkplein Apeldoorn. Belangrijk is, dat er door de coronamaatregelen vooralsnog geen inloopspreekuren zijn en UWV alleen op afspraak werkzoekenden en werkgevers ontvangt. Het postadres en de telefoonnummers zijn ondanks de nieuwe locatie ongewijzigd. De dienstverlening van UWV Sociaal Medische Zaken vindt nog steeds plaats aan de Deventerstraat 43 in Apeldoorn. Ook hier geldt dat alleen op afspraak klanten ontvangen worden.