Stedendriehoek

UPS en de Klup een speciale match

Onlangs heeft de Klup in haar huiskamer een grote TV van UPS voor de deelnemers ontvangen, vanuit wederkerigheid voor het beschikbaar stellen van haar Klupgebouw. Tijdens de lockdown heeft UPS namelijk gebruik gemaakt van de faciliteiten van het Klupgebouw aan de Mariastraat  om trainingen voor hun werknemers coronaproof te verzorgen.  

Rinze van Wieren, Business Unit Manager en Dennis Pijfers, coördinator veiligheidszaken van UPS hebben de Klup deze mooie TV overhandigd. Op 28 februari besteedt de Klup aandacht aan dit speciale gebaar op KlupTV. Het contact begon met Jeroen Mulder van Personeelszaken. Hij kocht via Marktplaats iets bij vrijwillig beheerder Koen en ze raakten in gesprek. Het vrijwilligerswerk van Koen bij de Klup kwam ook aan de orde. UPS doet veel aan liefdadigheid, maar was in de eigen vestigingsplaats -Apeldoorn- nog niet actief.

UPS stelt op jaarbasis fondsen beschikbaar waarop medewerkers een beroep kunnen doen. Op die manier kan UPS diverse projecten en goede doelen ondersteunen. Het begon met een financiële gift voor nieuwe computers in de computerruimte. Het jaar erop organiseerde UPS een spelletjesmiddag voor deelnemers van de Klup.

“Da’s leuk, moeten we vaker doen!” was de reactie van medewerkers van UPS. Het enthousiasme voor de Klup groeide snel binnen het bedrijf. Sindsdien organiseren ze ieder jaar themafeesten zoals het Oktoberfest en hebben ze het  50-jarig jubileum gesponsord en de handen uit de mouwen gestoken op ons jubileumfeest. Alle feesten worden groots aangepakt met leuke aankleding waar de deelnemers ontzettend van genieten. UPS en de Klup hebben uitgesproken om ook de komende jaren de warme relatie voort te zetten. Samen helpen ze elkaar om maatschappelijk en ondernemend te zijn. Ze vinden elkaar in de slogan van de Klup: “Samen maken we elke dag bijzonder.”