Stedendriehoek

Uniek concept waarbij gezondheid voorop staat

Rivé Beauty & Health heeft een uniek en verbetert concept. Wij adviseren een blijvende oplossing voor een gezondere lifestyle, die vetverbranding activeert, pijnklachten vermindert, je dieper laat slapen en binnen korte tijd je fitter en energieker laat voelen,” vertellen eigenaren Reinier en Ilona Venema. “Hierbij werken we met een MYA-apparaat en de Cryo-cabine in combinatie met coaching, verantwoord voedingsadvies en pedicure.”

Cryo-therapie
Aan het begin van de behandeling gaat men in de nieuwe Cryo-cabine. Tijdens het interview krijg ik de mogelijkheid om dit te proberen. “De focus ligt hierbij voornamelijk op het centrale punt van je lichaam, waar het meeste vet zit, waardoor je naast je onderkleding ook een paar beenwarmers en sloffen aan mag doen.” Ik stap de cabine in, die tot min 150 graden wordt gekoeld. “Je lichaam gaat in een soort survivalstand en maakt adrenaline (voor de vetbranding), serotonine (om dieper te kunnen slapen), noradrenaline (tegen pijnklachten), dopamine en endorfine (gelukstofjes) aan. De bruine vetcellen verbranden in een razend tempo vet om de kern tegen onderkoeling te beschermen”. Na drie minuten stap ik de cabine uit en trek ik snel een badjas aan. Tot mijn verbazing warmt mijn lichaam zich weer redelijk snel op. “Hoe was het?” vraagt Reinier. Ik reageer: “Een unieke ervaring.”

Mya-therapie
Tijdens de behandeling word je gedurende 40 minuten behandeld met het MYA-apparaat, dat werkt met ultrasound en elektrostimulatie. “Het vet dat door de ultrasound losgetrild wordt, komt als brandstof in het systeem terecht en wordt verbrand bij de vraag naar energie van het lichaam”, legt Reinier uit. “De elektrostimulatie zorgt verder voor een lymfedrainage die vocht afvoert. De spieren worden tegelijkertijd intensief getraind en de behandeling heeft als effect dat huid en bindweefsel strakker gaan staan. Een mooie bijkomstigheid is dat cellulite hierdoor afneemt en werkt goed bij lipoedeem.”

Voedingsadvies
Tijdens de MYA-behandeling neemt Reinier uitgebreid je huidige eetpatroon door. Hij vertelt over Robert die aan het begin 140 kilogram woog en nu 107. “Sinds hij hier komt weet hij precies wat hij qua vetten, eiwitten en koolhydraten wel en niet moet nemen. We brengen kennis over voedsel van onze klanten op peil zodat ze vooral ook zelfstandig de juiste keuzes blijven maken.

Pedicure
Als aanvulling op het concept kan medisch gespecialiseerd pedicure Ilona je voeten onder handen nemen tijdens de MYA-behandeling. “Je voeten en handen vormen een spiegel van je gezondheid”, vertelt ze. “Vaak hebben mensen met diabetes of overgewicht behoefte aan een voetenbehandeling, maar door schaamte of angst gaan ze niet naar een pedicure. Het is daarom een mooie aanvulling op ons concept. Ik neem echt de tijd voor hen en help ze ook van hun voetenangst af.”

Rivven doe je in eerste instantie tien weken achter elkaar. Daarna kiest men vaak voor een onderhoudsbeurt, één keer in de vier à vijf weken. Wil jij ook Rivven? Nu 37,50 euro (in plaats van 47,50 euro) voor een intake Rivven Behandeling én 24,50 euro (in plaats van 29,50 euro) voor een intake Pedicure behandeling.

Rivé Beauty & Health
Deventerstraat 130L
7321 CD Apeldoorn
T: 06 41420766
I: www.rivebeauty.nl
E: info@rivebeauty.nl