Stedendriehoek

Uittips voor in Apeldorn

Zo. 11 februari

Wijnspijswandeling

Laat je verrassen door toprestaurants. Verwacht een gezellige wandeling door de binnenstad, waarbij je vijf restaurants van je bucketlist kunt afstrepen. Bij deze editie kun je een heerlijk gerechtje met een bijpassende wijn proeven bij Café de Buren, Mel & Norel, Guusje, Le Baffon en Heerlijk Lokaal. Een culinair middagje uit. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar in de voorverkoop.

uit.inapeldoorn.nl/evenement/wijnspijs-wandeling-apeldoorn

Za. 10 februari

Gigalerie

Op zaterdag 10 februari opent GIGANT de deuren voor een middag vol kunst, inspiratie en ontmoetingen tijdens de tweede editie van Gigalerie. Gigalerie biedt kunstliefhebbers en verzamelaars de kans om kunst van kunstenaars van alle niveaus uit Apeldoorn als eerste te aanschouwen én indien gewenst te kopen. Wees welkom en proost met GIGANT om 16.00 uur op een fantastische tentoonstelling.

uit.inapeldoorn.nl/gigalerie-2

Van 10 tot en met 25 februari

Hoge Veluwe Erfgoed Weken

In de voorjaarsvakantie, tussen 10 en 25 februari, staan de rondleidingen, excursies en workshops in het Nationale Park De Hoge Veluwe twee weken lang in het kader van kunst, architectuur en historische verhalen. De ideale periode voor iedereen die meer over de geschiedenis van De Hoge Veluwe wil weten en zich wil onderdompelen in de kunst en architectuur die het Park rijk is.

uit.inapeldoorn.nl/hoge-veluwe-erfgoed-weken

Zo. 11 februari

Big Band Sessions in De Babbel

Geniet deze zondag van livemuziek tijdens de Big Band Sessions van 14.30 tot 16.30 uur bij café De Babbel. Elke tweede zondag van de maand, tot en met april, verzorgt Big Band Apeldoorn de Big Band Sessions in De Babbel. Deze zondag verzorgt de Big Band Almelo een gratis gastoptreden. Leuk voor jong en oud en de toegang is geheel gratis.

uit.inapeldoorn.nl/big-band-sessions-in-de-babbel