Stedendriehoek

Uittips voor in Apeldoorn: Paleis Het Loo viert jubileum en trakteert

T/m 30 juni | Paleis Het Loo viert jubileum en trakteert!

Paleis Het Loo bestaat deze maand 40 jaar als museum. Daarom kunnen tot en met 30 juni alle kinderen van 0 tot 12 jaar kosteloos het museum bezoeken. Een leuke gelegenheid voor gezinnen om samen Paleis Het Loo te ontdekken. En speciaal voor kinderen is er het Juniorpaleis. In dit vorstelijke hof mag je doen wat in het historische paleis niet kan.

uit.inapeldoorn.nl/paleis-het-loo-viert-jubileum-en-trakteer

Iedere di t/m zo | LEGO® Tentoonstelling Travelling Bricks

In het CODA museum ben je deze zomer aan het juiste adres voor een indrukwekkende LEGO-tentoonstelling. Ontdek meer dan een miljoen LEGO® stenen in een spectaculaire expositie vol indrukwekkende voertuigen: van klassieke koetsen en fietsen tot moderne raceauto’s, ruimteschepen en nog veel meer. Laat je fantasie de vrije loop en bouw je eigen auto, fiets, boot, raket, trein of zelfs een nog niet bestaand vervoersmiddel!

uit.inapeldoorn.nl/lego-tentoonstelling-travelling-bricks

Zo 30 juni | Proeven op ‘t Plein

Op zondagmiddag 30 juni pakken de ondernemers van het Leienplein uit met ‘Proeven op ’t Plein’. Tijdens deze middag kun je genieten van heerlijke culinaire specialiteiten, gecombineerd met live muziek van onder andere het duo Mister Mister. De proeverij vindt plaats tussen 14:00 en 20:00 uur en een gerechtje kost € 2,50 per stuk. De toegang is geheel gratis.

uit.inapeldoorn.nl/proeven-op-t-plein

Zo 30 juni | Royal Sundays

Deze zomer is er iedere zondag vertier in de Apeldoornse binnenstad. Onder de noemer Royal Sundays wordt uitgepakt met een breed scala van kleinschalige activiteiten, evenementen en straattheater. Er is livemuziek op het Raadhuisplein, Mo Bedick verzorgt een optreden in het Muziekcafé van GIGANT en in het Oranjepark staan Annemarie, Ladiezfirst en The Poor op het programma.

uit.inapeldoorn.nl/royal-sundays