Stedendriehoek

Uittips voor in Apeldoorn: De Langste Platenmarkt

Ma. 20 mei

De Langste Platenmarkt

Op tweede pinksterdag wordt de binnenstad van Apeldoorn omgetoverd tot een paradijs voor muziekliefhebbers tijdens de vierde editie van de Langste Platenmarkt. Struin langs de talloze kraampjes vol met unieke platen, singletjes en andere aanverwante artikelen. Combineer je bezoek met een verkoelend drankje op één van de vele terrassen.

uit.inapeldoorn.nl/de-langste-platenmarkt

Za. 18 t/m ma. 20 mei

Lentefair Kasteel Cannenburch

Tijdens het hele pinksterweekend is het Dag van het Kasteel. Een heleboel kastelen en buitenplaatsen staan deze dag in de spotlights. Bezoek bijvoorbeeld de Lentefair in Kasteel Cannenburch in Vaassen. Het gehele weekend staat het kasteelpark van 11.00 tot 17.00 uur vol met kraampjes  met allerlei bijzondere producten. Voor de kinderen is er een uitgebreid kinderprogramma met onder andere een  knutselcaravan. Ook kun je culinair genieten bij de foodtrucks en/of geniet van muziek met uitzicht op het prachtige kasteel. De toegang tot de lentefair is gratis.

uit.inapeldoorn.nl/lentefair-kasteel-cannenburch

Za. 18 t/m ma. 20 mei

SOAP Festival

SOAP pakt het pinksterweekend uit met het SOAP festival op het Zwitsalterrein. Op zaterdagavond met Beachpop, op zondag overdag met een beachparty en op maandag met Ibiza Vibes. Geniet met een drankje in je hand en je voeten in het zand van heerlijke livemuziek. Voor de kinderen is er een springkussen, zijn er XL speelblokken en natuurlijk één grote zandbak/strand om in te kunnen spelen. De toegang is geheel gratis.

uit.inapeldoorn.nl/soap-festival

Zo. 19 mei

Vlooienmarkt & kofferbakverkoop

Dol op snuffelen tussen tweedehands spulletjes en speuren naar mooie vondsten? Op eerste pinksterdag kun je dat bij uitstek doen op de grote vlooienmarkt en kofferbakverkoop op de skeelerbaan achter Omnisport Apeldoorn. De vlooienmarkt van Don Events wordt gehouden op een toplocatie met veel ruimte én veel gratis parkeermogelijkheid. De entree bedraagt €3,- en de vlooienmarkt duurt van 9.00 tot 16.00 uur.

uit.inapeldoorn.nl/vlooienmarkt-kofferbakverkoop-2