Stedendriehoek

Uittips voor in Apeldoorn

Vrijdag 22 maart

Apenheul weer geopend

Vanaf aankomende vrijdag is de Apenheul weer dagelijks geopend voor publiek. Voor een uniek dagje uit kom je naar dit prachtige, groene dierenpark waar je meer dan 35 verschillende soorten apen vindt. Meer dan de helft van de 300 apen loopt zelfs los tussen de bezoekers. Sta oog in oog met loslopende apen, bezoek de voederpresentaties van de dierverzorgers, hang de aap uit in een van de speeltuinen en ontmoet de nieuwe gorillaleider Banjoko.

uit.inapeldoorn.nl/apenheul

Tot en met zondag 24 maart

Voorjaarskermis

Heb jij al een kijkje genomen bij de Voorjaarskermis? Nog tot en met aankomende zondag kun je deze kermis op het parkeerterrein aan De Voorwaarts met ruim 35 attracties bezoeken. Ontdek onder andere de Boostermaxxx (55 meter hoog), het spookhuis en de grote trampoline. Tot en met zondag 24 maart dagelijks open van 14.00 tot 23.00 uur, gratis toegang.

uit.inapeldoorn.nl/voorjaarskermis-op-de-voorwaarts

Woensdag 20 maart

Apeldoorn Sportgala

Na weer een jaar met volop sport zal op woensdagavond 20 maart in Theater Orpheus een groots Sportgala georganiseerd worden om de sport in Apeldoorn te vieren. De start van het programma is om 20.00 uur. Het programma bestaat uit een aantal demo’s van sporters en verenigingen uit Apeldoorn. Tickets zijn gratis te bestellen.

uit.inapeldoorn.nl/apeldoorn-sportgala

Zondag 24 maart

Opening Kinderpretpark Julianatoren

Het attractieseizoen is geopend. Op zondag 24 maart is Kinderpretpark Julianatoren weer open voor publiek. Het pretpark is omgetoverd tot een kleurrijke lentewereld met naast vele attracties, ook de theatershow Jul & Julia en de lentekriebels. Tip: tijdens Pasen kun je paaseieren zoeken met Jul en Julia en fantastische prijzen winnen.

uit.inapeldoorn.nl/kinderpretpark-julianatoren