Stedendriehoek

Uittips voor in Apeldoorn

Zondag 31 december

Apeldoorn Telt Af!

Kom gezellig proosten op het nieuwe jaar bij Apeldoorn Telt Af! Beleef een gezellige avond met een prachtige vuurwerkshow en swingende live-optredens van onder anderen Tino Martin, We want Abba en Party Harry, hoofdzakelijk op het Zwitsalterrein, met een kleiner, maar net zo gezellig evenement in het Zuiderpark. Gratis toegang!

uit.inapeldoorn.nl/apeldoorn-telt-af

Woensdag 27 december

Snertweerwandeling met huifkartocht

Zin om eens lekker de benen te strekken voor een stevige winterwandeling over de Veluwe in de mooie omgeving van Loenen? Ga mee met de boswachter van Natuurmonumenten voor een wandeling door de natuurgebieden Reeënberg en Hoeve Delle. Aan het eind van de drie uur durende wandeling brengt de huifkar je terug naar een restaurant in het dorp Loenen. Hier kun je lekker opwarmen bij een welverdiende kop heerlijke erwtensoep met roggebrood en spek. Na afloop brengt de huifkar je terug naar het startpunt.

uit.inapeldoorn.nl/snertwandeling-veluwe-met-huifkartocht

Zaterdag 31 december en zondag 1 januari

Oud & Nieuw borrels en feestjes

Weet jij al waar je Oud & Nieuw viert? In Apeldoorn zijn er op oudejaarsdag en nieuwjaarsdag allerlei feestjes en borrels waar je met goed gezelschap 2023 kunt uitzwaaien en al proostend de eerste uurtjes van 2024 beleeft. We hebben de leukste tips voor je op een rij gezet. Fijne jaarwisseling!

uit.inapeldoorn.nl/oud-en-nieuw-in-apeldoorn 

Diverse data

Kerstvakantietips

De kerstvakantie is in volle gang! Ga er juíst na de feestdagen lekker op uit. Wij hebben de leukste uittips voor je verzameld. En ook in de eerste week van januari is er nog veel leuks te doen: van mooie wandeltochten tot een gave musical in Theater Orpheus. Veel plezier!

uit.inapeldoorn.nl/kerstvakantie