Stedendriehoek

Uittips voor in Apeldoorn

Zo. 2 juni

Hop naar de stad

Krijg jij ook al zo’n dorst van dat zomerse weer? Kom dan zondag 2 juni naar het Marktplein om de lekkerste biertjes van Apeldoorn te proeven tijdens ‘Hop naar de stad’. Met de nieuwe Markthal boven je en het klinken van proostende glazen om je heen, komt de zomerse gezelligheid naar het centrum van de hoofdstad van de Veluwe. Gratis toegang.

uit.inapeldoorn.nl/hop-naar-de-stad

Tot en met vr. 7 juni

Apeldoornse Sportweek

Tot en met 7 juni vindt de Apeldoornse Sportweek plaats met een breed scala aan beweegactiviteiten door de hele stad. Tot en met zondag 2 juni wordt bij Kinderparadijs Malkenschoten uitgepakt met extra activiteiten tijdens Binky’s Beweeg Week of ga met korting op woensdag 29 mei naar het Boschbad en Aquacentrum Malkander waar ook voetbal, 3×3 basketbal en beachvolleybal op het programma staan. En zin in een loopje? Schrijf je dan in voor de Asselse Mijl op 7 juni in de binnenstad van Apeldoorn.

uit.inapeldoorn.nl/apeldoornse-sportweek

Za. 1 juni

Schaapscheerdersfeest

Deze zaterdag vindt in Loenen het jaarlijkse Schaapscheerdersfeest plaats. Op deze dag worden de schapen op ambachtelijke wijze van hun warme winterjas ontdaan. Je vindt er daarnaast diverse attracties, kraampjes en demonstraties van oude ambachten zoals vlechten van manden. Van 09.00 tot 16.00 uur, de toegang is gratis.

uit.inapeldoorn.nl/schaapscheerdersfeest-loenen