Stedendriehoek

Uittips voor in Apeldoorn

Zondag 14 april

Natuurspotten op ’t Leesten

Ga met wildgids Sebastiaan mee op pad in het mooie, glooiende landschap van natuurgebied ’t Leesten. Onderweg speur je naar sporen en vertelt de gids over het Veluwse wild dat hier leeft. Sebastiaan laat zien hoe de bomen, planten en dieren met elkaar verbonden zijn en samenwerken. Je leert om te kijken, zodat je steeds meer gaat zien. Je loopt de wandeling met een kleine groep in een rustig tempo. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Vertrek bij Bospaviljoen ’t Leesten in Ugchelen. Deelname is €15,- per persoon en €10,- voor kinderen tot en met 12 jaar.

uit.inapeldoorn.nl/natuurspotten-op-t-leesten

Zaterdag 13 april

Kindermuziekweek/instrumentenmarkt

Ben je nieuwsgierig naar verschillende muziekinstrumenten? Wil je meer weten over hoe je zelf muziek kunt maken? Of droom je ervan om een echte rockster of klassieke virtuoos te worden? Dan is de instrumentenmarkt in het cursushuis van GIGANT ‘the place to be’. Op 13 april van 10.00 tot 12.00 uur kun je samen met je familie komen genieten van een ochtend vol muzikale ontdekkingen en plezier.

uit.inapeldoorn.nl/kindermuziekweek-instrumentenmarkt

Iedere dag

Ontdek de beste verhalen over Apeldoorn via Apeldoorn Stories

Ontdek de beste verhalen over Apeldoorn via gratis audiotours. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes uitgestippeld waarbij je via je smartphone op verschillende locaties informatie krijgt door middel van geluid, tekst en beeld. Van verhalen over het koninklijk huis tot een apenspeurroute voor de kleintjes in de binnenstad. Download de gratis Apeldoorn Stories app en ga op pad.

uit.inapeldoorn.nl/apeldoorn-stories