Stedendriehoek

Uittips voor Apeldoorn

Zaterdag 11 en zondag 12  maart

Winterwandeling

Geniet van een mooie wandeling door het bos en heidegebied in Apeldoorn. De route is bewegwijzerd en gaat via de Sprengen naar het bosgebied tussen Beekbergen, Hoenderloo en Ugchelen. Er zijn vijf afstanden, variërend van 5 tot 25 kilometer, en de wandeling wordt georganiseerd door de Apeldoornse wandelvereniging De Trekvogels.

uitinapeldoorn.nl/winterwandeling

Vrijdag 10 en zaterdag 11 maart

A Night At … Las Vegas

Een avondje echt helemaal anders uit, waarbij jij in de schijnwerpers staat. Tijdens A Night At … Las Vegas neem je plaats op een plek waar je als bezoeker normaal niet komt, namelijk op het grootste podium van Orpheus. Een bijzonder avondje uit. Tickets online te bestellen.

orpheus.nl

Zondag 12 maart

Whiskyfestival

Station Royaal op het Stationsplein organiseert deze zondag van 13.00 tot 17.00 uur een whiskyfestival. Geniet van zeer exclusieve en bijzondere whisky’s van onder andere het Apeldoorns bedrijf Cognactheek. De entreeprijs bedraagt 10 euro.

uitinapeldoorn.nl/uitagenda

Hele week

Tentoonstelling Behind the Screens in CODA museum

Online, interactief en eindeloos veel enen en nullen in algoritmes en coderingen; digitale kunst neemt in al haar vormen en uitvoeringen een steeds grotere plek in. De groepstentoonstelling Behind the Screens geeft met ruim vijftig werken van 29 kunstenaars een beeld van de verschillende vormen van digitale kunst en de ontwikkelingen vanaf de jaren zeventig tot heden. Open van dinsdag tot en met zondag.

coda-apeldoorn.nl