Stedendriehoek

Uittips voor Apeldoorn

Vrijdag 8 tot en met zondag 10 december

Kasteel Cannenburch in kerstsferen

Talloze bezoekers genieten dit weekend van allerlei lekkers, mooie ambachtelijke producten en winterse hapjes en drankjes tijdens de 34ste editie van de Kerstmarkt Vaassen. De markt wordt gehouden op het voorplein van Kasteel Cannenburch, wat een extra speciale sfeer met zich meebrengt. Entree kost €3,- en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

uit.inapeldoorn.nl/kerstmarkt-vaassen

Vrijdag 8 december

Sun Wukong the Monkey King in Theater Orpheus

Circusacrobaten uit China brengen de legendarische Monkey King tot leven in een unieke show van dans, acrobatiek en gevechtskunst. Deze voorstelling, gebaseerd op een klassiek Chinees verhaal, combineert moderne dans met acrobatiek en toont de krachten van Sun Wukong. Een unieke, internationale voorstelling die in slechts vier Nederlandse theaters te zien is. Jongeren tot en met 30 jaar profiteren van een speciale jongerenprijs van maar €15,-.

uit.inapeldoorn.nl/sun-wukong-the-monkey-king

Vrijdag 8 december

Wintermarkt met schaatsbaan

Dit jaar zal de Wintermarkt Uddel voor het eerst bij Buitenplaats Het Loo plaatsvinden. Deze nieuwe locatie heeft een prachtige ligging tussen de bomen, tegenover het Uddelermeer. De Wintermarkt is een sfeervolle markt met een divers aanbod van standhouders en eet- en drinkgelegenheden. Ook is er een heuse schaatsbaan aanwezig, worden er live ijssculpturen gemaakt en zijn er vuurkorven. Kortom: een gezellige, sfeervolle markt in een winters uiterlijk!

uit.inapeldoorn.nl/wintermarkt-uddel

Zaterdag 9 en zondag 10 december

Brocante Kerstmarkt Kasteel Spelderholt
Kom in kerstsferen tijdens de kerstfair op zaterdag 9 en zondag 10 december op Kasteel Spelderholt in Beekbergen. Je vindt een ruim aanbod aan brocante, vintage en kerstartikelen in de zalen van dit prachtige kasteeltje. Op het voorterrein van Kasteel Spelderholt vind je culinaire versnaperingen, kun je warm worden bij één van de vele vuurkorven en vind je ook buiten diverse kraampjes met kerstgerelateerde artikelen.

uit.inapeldoorn.nl/brocante-kerstmarkt