Stedendriehoek

Uittips voor Apeldoorn

Vanaf zaterdag 18 november

Welkom terug, Sinterklaas!

Hij komt, hij komt! Na de intocht van de Goedheiligman en zijn Pieten in het Pepernotenpark (Oranjepark) op zaterdag 18 november, laten ze zich de komende periode veelvuldig zien in onze gemeente. Zo is op zaterdag 18 november ook de intocht in Beekbergen en Vaassen. Een dag later, op zondag 19 november, is de intocht in Loenen. Benieuwd waar je de Sint kunt spotten de komende tijd? Bekijk zijn agenda via onderstaande link.

uit.inapeldoorn.nl/sinterklaas

Zaterdag 18 november

Filmnacht

Wat is er mooier dan je neervlijen in een comfortabele stoel en genieten van een briljante film? Niets! Dus waarom zou je na één film al naar huis gaan als je ook een hele avond en nacht kunt blijven genieten van film? Kom op 18 november tussen 18.30 en 04.00 naar GIGANT voor de Filmnacht! Je kijkt vijf geweldige nieuwe films en wordt ondertussen getrakteerd op koffie met zoetigheid, vega frituursnacks, soep van Alfred Kookt, een lekker stuk fruit én een puntzak friet.

uit.inapeldoorn.nl/filmnacht

Zaterdag 18 en zondag 19 november

Ontdek Radio Kootwijk met gids

Dompel je onder in de geschiedenis van één van de meest opmerkelijke gebouwen van Nederland: het voormalige zendstation Radio Kootwijk. Dit monumentale pand werd in de jaren ’20 van de vorige eeuw met een speciaal doel gebouwd: voor radiotelegrafisch contact met toenmalig Nederlands-Indie. Deze zaterdag en zondag kun je het gebouw met artdeco architectuur bezoeken met gids en zo meer ontdekken over de boeiende historie van het zendstation.

uit.inapeldoorn.nl/ontdek-radio-kootwijk

Zondag 19 november

Meet Your World Festival

Het sfeervolle Meet Your World Festival keert terug op zondag 19 november in GIGANT. Deze feestelijke dag staat bol van muziek, dans en warme ontmoetingen, waarbij bezoekers worden uitgenodigd om de rijkdom van diverse culturen te ervaren. Het festival biedt een podium voor verbinding en plezier, en benadrukt hoe gelijk en toch uniek iedereen is. Bezoekers worden aangemoedigd om samen te komen, te vieren en nieuwe vriendschappen te smeden.

uit.inapeldoorn.nl/meet-your-world-festival

Voor alle uittips: uit.inapeldoorn.nl