Stedendriehoek

Uittips voor Apeldoorn

Vrijdag 15 september

Gratis toegankelijke Popronde in binnenstad

Geniet deze vrijdag van maar liefst 35 optredens op twaalf bijzondere locaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van optredens bij een brillenwinkel, een museum en het stadhuis? GIGANT en Mansion24 pakken uit met een groots programma en ook in de overige cafés staat livemuziek op het programma. Van 20.00 tot 01.00 uur, gratis toegang.

uitinapeldoorn.nl/popronde

Zaterdag 16 september

Jazzfestival Generations in theater Orpheus

Deze zaterdag vindt de vijfde editie plaats van het swingende Jazzfestival Generations. Theater Orpheus laat iedereen weer genieten van heerlijke livemuziek: pure jazz met uitstapjes naar funk, soul en pop. Betaalde entree.

uitinapeldoorn.nl/jazzfestival-generations

Zaterdag 16 september

Summerfair Asselsestraat

Van 10.00 tot 17.00 uur is de Asselsestraat een smeltkroes van ‘tropische’ kramen, livemuziek met een Caribbean-twist, foodtrucks, tropische workshops en kinderattracties. Tijdens de jaarlijkse Summerfair presenteren de ondernemers hun nazomercollecties en delicatessen op sfeervolle kramen. Van 10.00 tot 17.00 uur, gratis toegang.

uitinapeldoorn.nl/summerfair-asselsestraat

Zaterdag 16 september

Honing- en bijenmarkt in Ugchelen

De honingmarkt vindt plaats op het parkeerterrein achter het Ugchelens Belang. Naast de verkoop van honing zijn er ook diverse honingproducten te koop. Iets verderop vind je de Natuur- en Hobbymarkt. Kom alles te weten over de natuur in onze omgeving, producten van zeer uiteenlopende hobby’s zoals handwerk, keramiek, sieraden, heerlijke taarten, bloemsierkunst en nog veel meer. De midwinterhoornblazers laten zien hoe hun indrukwekkende midwinterhoorns gemaakt worden. Van 10.00 tot 16.00 uur, gratis toegang.

uitinapeldooorn.nl/honingmarkt

Meer uittips: uitinapeldoorn.nl