Stedendriehoek

Uittips voor Apeldoorn

Vr. 26 en za. 27 april

Prinsennacht en Koningsdag

Dit weekend kleurt Apeldoorn oranje! Op vrijdagavond vieren we Prinsennacht met talloze feestjes en optredens in de Apeldoornse binnenstad. Op Koningsdag pakt de binnenstad uit met een royaal aanbod aan activiteiten: van de kleedjesmarkt tot culturele optredens in het Oranjepark en van sport- en spelactiviteiten in het Beekpark tot livemuziek op de pleinen. Bekijk de website voor het volledige programma in de binnenstad.

koningsdagapeldoorn.nl

Iedere di. t/m zo.

LEGO-tentoonstelling Travelling Bricks

In het CODA Museum ben je de komende maanden aan het juiste adres voor een indrukwekkende LEGO-tentoonstelling. Ontdek meer dan een miljoen LEGO-stenen in een spectaculaire expositie vol indrukwekkende voertuigen: van klassieke koetsen en fietsen tot moderne raceauto’s, ruimteschepen en nog veel meer. Het leuke aan deze tentoonstelling is dat je ook zelf aan de slag kunt. Laat je fantasie de vrije loop en bouw je eigen auto, fiets, boot, raket, trein of zelfs een nog niet bestaand vervoersmiddel!

uit.inapeldoorn.nl/lego-tentoonstelling-travelling-bricks

Zo. 28 april

Stadswandeling met gids

Ontdek de rijke geschiedenis van Apeldoorn met het Apeldoorns Gidsen Collectief. Elke week kun je met ervaren gidsen op pad en ontdek je bijzondere feitjes over Apeldoorn tijdens een boeiende stadswandeling. De wandeling start om 14.00 uur bij de hoek Hoofdstraat/Deventerstraat en de kosten bedragen €5,-.

uit.inapeldoorn.nl/centrumwandeling