Stedendriehoek

Uittips voor Apeldoorn

Za. 2 en zo. 3 maart

Midden-Veluwe Wandeltocht

Dit weekend, op zaterdag 2 en zondag 3 maart, vindt de Midden-Veluwe Wandeltocht plaats. Een tocht met verschillende afstanden, variërend van 5, 10, 15 of 20 kilometer. Geniet van de prachtige natuur en ontdek een deel van de route waar ook de Internationale Vierdaagse langs loopt. Je kunt je inschrijven voor de zaterdag of zondag.

uit.inapeldoorn.nl/midden-veluwe-wandeltocht

Za. 2 maart

A Night At… The Movies bij Theater Orpheus

Ervaar een unieke avond uit bij ‘A Night At… The Movies’ in Orpheus, waar jij de ster bent op het grootste podium. Onder begeleiding van muzikale gastheer Jasper Taconis en Emmaly Brown & Nicky van der Kuyp, geniet je van een intieme Hollywood-ervaring. In de schijnwerpers staan jij en de legendarische filmsoundtracks van Dirty Dancing, Pretty Woman, The Bodyguard, James Bond, Grease en diverse Disney-films centraal. Geniet van bekende muziek, entertainment en een verrukkelijk diner. Trek je beste outfit aan en treed binnen in de glamour van Hollywood’s Walk of Fame. Tickets zijn online verkrijgbaar.

uit.inapeldoorn.nl/a-night-at-the-movies

Za. 2 maart

Ontdek Radio Kootwijk met gids

Dompel je onder in de geschiedenis van één van de meest opmerkelijke gebouwen van Nederland: het voormalige zendstation Radio Kootwijk. Je kunt dit weekend het gebouw met artdeco architectuur bezoeken met gids en meer ontdekken over de boeiende historie van het zendstation. Combineer het met een wandeling door de omliggende natuur en breng een bezoek aan de monumentale pomphuisjes. Vooraf reserveren is verplicht.

uit.inapeldoorn.nl/evenement/ontdek-radio-kootwijk/