Stedendriehoek

Uittips voor Apeldoorn

Za. 3 en zo. 4 februari

Vintage Kilo Kilo Sale

Klaar met al die fast fashion in je kast en op zoek naar toffe vintage kleding? Kom op 3 en 4 februari vintage shoppen bij ACEC voor maar €25,- per kilo! Koop een leuk item bij een van de kraampjes met creatieve lokale ondernemers, test je spijkerbroekhang-skills en win gratis vintage en speel old-school arcade games.

uit.inapeldoorn.nl/vintage-kilo-kilo-sale

Zondag 4 februari

Midwinter Marathon

Het oudste nog bestaande hardloopevenement van Nederland vind je in Apeldoorn. De Midwinter Marathon is uniek in Nederland door het fantastische parcours door de bossen van Apeldoorn en omgeving. Inschrijven is niet meer mogelijk, maar aanmoedigen uiteraard wel. Maak van de gelegenheid gebruik om de gezellige binnenstad van Apeldoorn te bezoeken. Vanzelfsprekend onthalen de horeca je gastvrij met een kop koffie, lekkere lunch of gezellig drankje na het winkelen.

uit.inapeldoorn.nl/midwinter-marathon

Elke dag

Beluister de audiotour De Gouden Jaren van Apeldoorn

De binnenstad op een bijzondere manier ontdekken? Middels de audiotour De Gouden Jaren van Apeldoorn word je als luisteraar meegenomen in een verhaal gebaseerd op historische feiten over de stad. Er wordt uit de doeken gedaan hoe Apeldoorn rond 1900 in snel tempo groeide. Via augmented reality-foto’s en verhalen krijg je letterlijk een kijkje terug in het verleden van de stad. Het startpunt is op het Raadhuisplein en de audiotour eindigt daar ook.

uit.inapeldoorn.nl/apeldoornstories