Stedendriehoek

Uittips voor Apeldoorn

Wo. 20 t/m di. 26 december

Wintersferen

Tijdens deze editie van Wintersferen presenteren zes Apeldoornse ontwerpers vijf prachtige kunstwerken. De kunstwerken worden geprojecteerd op panden in de Apeldoornse binnenstad. Samen vormen ze een leuke én interessante route, startend én eindigend op het Raadhuisplein, of natuurlijk vanaf één van de vele cafés en restaurants langs de route. De kunstwerken zijn te bekijken van 16.30 tot 00.00 uur.

uit.inapeldoorn.nl/wintersferen

Vr. 22, za. 23, wo. 27, do. 28 en vr. 29 december

Binky’s lichtjesfeest
Rondom de kerst gaat Binky maar liefst vijf avonden open. Het park wordt nog mooier gemaakt en aangekleed met heel veel lichtjes en vrolijke opblaasfiguren. Loop de lichtjesroute, ga op de foto met Binky en geniet bij het kampvuur van gezellige muziek en warme chocolademelk. Je kunt zelfs je eigen broodjes bakken of je eigen popcorn maken.

uit.inapeldoorn.nl/binkys-lichtjesfeest

Zo. 24 t/m za. 30 december

Wintercircus

Wintercircus Apeldoorn strijkt neer op De Voorwaarts. Al tientallen jaren brengen ze de meest spraakmakende artiesten samen in een verwarmde en comfortabele circustent. Ook dit jaar kun je weer genieten van adembenemende acrobatische acts tot hilarische clowns. Betaalde toegang.

uit.inapeldoorn.nl/ wintercircus-apeldoorn

Elke dag

Winter op Paleis Het Loo

Bewonder de magische kerstsfeer bij het mooiste verlichte paleis van Nederland. Ontdek een schitterend verlicht stallencomplex, wandel langs een stallenlaan omringd door kerstbomen, en bewonder voor het verlichte paleis, als stralend middelpunt, een indrukwekkende kerstboom van meer dan 12 meter hoog. Tot en met 14 januari kun je het verlichte paleis bekijken.

uit.inapeldoorn.nl/winter-op-paleis-het-loo

Diverse data

Kerstvakantietips

De kerstvakantie komt eraan. Geen zin in bankhangen maar wél om eropuit te gaan in Apeldoorn? Wij hebben de leukste uittips voor je verzameld. En er is veel leuks te doen; van snertweerwandeling in Het Nationale Park De Hoge Veluwe tot leuke kerstborrels en oud en nieuw-feestjes. Veel plezier!

uit.inapeldoorn.nl/kerstvakantie