Stedendriehoek

Uitstekende service en hoogwaardige kwaliteit bij Meubelstoffeerderij Alexander

Meubelstoffeerderij Alexander staat al meer dan 75 jaar bekend om het persoonlijke contact, de uitstekende service en hoogwaardige kwaliteit. De huidige eigenaar Alexander is de derde generatie in het familiebedrijf, dat al driekwart eeuw uitblinkt in ambacht en werken met natuurlijke producten.

Alexander heeft een enorme passie voor het vak van meubelstoffeerder. “Ik vind het mooi om van niets, iets moois te maken”, legt hij uit. “Men is bij ons aan het juiste adres voor stofferen, restaureren en repareren van geliefde meubels. Wij beschikken over een grote collectie meubelstoffen (ruim 600 soorten en 1200 stoffen leer), waarmee wij al uw eetkamerstoelen, oor-fauteuils, bankstellen en sofa’s kunnen herstofferen. Zowel klassiek als modern.”

Eerlijk advies

Doorgezakte banken, fauteuils, kussens, veerloos, leeg of uitgezakt, Alexander kan het allemaal herstellen. Ook bies- en rietmatwerk, antiekreparaties, houtwormbehandeling, boot- en caravankussens, singels en veerpakketten repareert hij. Omdat het belangrijk is om de juiste stof te kiezen, komt Alexander vrijblijvend (gratis) langs en geeft hij eerlijk advies. “Als het repareren het niet waard is, dan zeg ik dat ook. Soms, immers, moet een houten meubel weer helemaal opnieuw worden opgebouwd en dan vallen de kosten zo hoog uit dat herstellen weinig zin meer heeft.”

Met een ongetwijfeld weer hete zomer voor de boeg trekt het aantal opdrachten voor bijvoorbeeld de boot- en caravankussens al lekker aan. “Maar mijn hart ligt toch vooral ook bij het herstellen van antieke meubelen, zoals op bijgaande foto goed te zien is. “En natuurlijk hanteer ik te allen tijde de richtlijnen van het RIVM. Zo lever ik de gerestaureerde stoelen bijvoorbeeld op veilige afstand buiten af.”

Extra stapje

De eigenaar is vooruitstrevend en zet graag een extra stapje ten goede van het product. “Onze werkwijze is authentiek. Alleen de naaimachine en nietmachine zijn machinaal. Verder is het allemaal handwerk. Dat zorgt voor de beste kwaliteit.”

Bel voor meer informatie naar 0570-244035, stuur een e-mail naar stoffeerder-alexander@live.nl of bezoek de website www.meubelstoffeerderij-alexander.nl