Stedendriehoek

Tweede vestiging Lancomode opent de deuren in Apeldoorn

Lancomode opent op 1 april een modezaak aan de Asselsestraat 61 in Apeldoorn. Het is de tweede vestiging van Lancomode, die zich voornamelijk richt op seniorenmode voor dames en heren. Daarnaast vindt u er accessoires, tassen en onder- en nachtkleding. De zaak heeft ook een vestiging in Schalkhaar.

Glunderend van trots staan alle leden van het familiebedrijf in de nieuwe modezaak van bijna 250 m2. Na een aantal weken flink klussen is het bijna af en hebben ze het voor elkaar, een nieuwe modezaak openen en dat midden in de lockdown. “We hebben voor Apeldoorn gekozen omdat er in de winkel in Schalkhaar al zeer regelmatig klanten uit Apeldoorn komen. Daarnaast vinden we Apeldoorn zelf allemaal een leuke winkelstad en de merken die je bij ons vindt verkopen ze elders in Apeldoorn nog niet”,  vertelt Jeroen Voortman.

Volop parkeren bij de deur

Getwijfeld of ze de plannen wel moesten laten doorgaan ondanks de lockdown hebben ze niet lang. “Het pand aan de asselsestraat is voor ons het goede formaat, net buiten het centrum, en er kan voor de deur geparkeerd worden. Dat vinden onze klanten belangrijk. Daarnaast is er 50 meter verderop ook nog een parkeerplaats bij Middelink, dus er is altijd voldoende plek. Nu is winkelen even anders dan anders en dat de mensen in deze tijd een afspraak moeten maken om te winkelen is natuurlijk niet ideaal, maar de lockdown duurt vast niet lang meer.”

Vlotte, kleurrijke mode

Lancomode richt op seniorenmode voor dames en heren en die seniorenmode is vlot, kleurrijk en comfortabel. “We richten ons op dames die kwalitatief goede kleding willen dragen en van kleur houden.” De merken die u bij Lancomode in de winkel vindt zijn bijvoorbeeld Setter, Erfo, Micha, Barbara Lebek, Godske, Robell en Wega voor dames en Meyer broeken, Meantime, Chris Cayne en Lerros voor heren. Het zijn stuk voor stuk vlotte merken die elk seizoen meerdere collecties uitbrengen. Collecties die zich kenmerken door draagcomfort en goede pasvormen.

Gezellige sfeer

Lancomode is een familiebedrijf en dat willen ze ook uitstralen in de winkels, zowel in Schalkhaar als Apeldoorn. U vindt er een gezellige sfeer. Zo is er een grote koffietafel en uiteraard wat lekkers. “We vinden het belangrijk dat de klant zich thuis voelt bij ons”, vertelt Inge, “we zijn er dan ook niet alleen voor een eerlijk advies maar ook voor de persoonlijke aandacht. We nemen de tijd voor de mensen en maken graag een praatje. Lancomode is als één van de weinige modezaken in de regio gespecialiseerd in 65+ mode en daar zijn we trots op. De service van ons gaat dan ook verder dan alleen winkelen. Zo hebben wij een eigen coupeuse in dienst voor het vermaken van kleding, is er een vrijblijvende haal- en brengservice voor mensen die geen vervoer hebben en is er een thuisservice voor mensen die niet mobiel genoeg zijn om de deur uit gaan. Zo kunnen wij iedereen helpen aan eigentijdse modieuze kleding.”

Een kijkje nemen in de nieuwe winkel

Heeft u zin om de nieuwe winkel van Lancomode te komen bekijken? Bel dan met 06 2434 8088 om een afspraak te maken om privé te shoppen. U heeft dan een uur de tijd om de winkel en collecties te bekijken.