Stedendriehoek

Twee dagen Springkussenfestival in Twello

TWELLO – Op zondag 26 en maandag 27 februari wordt het dolle pret voor kinderen. Dan vindt bij Sporthal De Jachtlust het Springkussenfestival plaats. Hamersma Verhuur zal die dagen een flink aantal springkussens plaatsen, waar de kinderen zich kunnen vermaken. Van een disco-olifant tot aan een jungle-stormbaan; Hamersma heeft een groot assortiment springkussens die garant staan voor veel plezier bij evenementen en feestjes, voor particulieren, scholen, verenigingen, bedrijven en overheden.

Arnoud Hamersma: “Wij zijn al jaren toonaangevend in kinderplezier. Wij hebben de leukste springkussens, met prachtige animaties en veel spring-, klim- en glijplezier. Daarnaast hebben wij ook een ruim aanbod in spel- en partyverhuur. Kwaliteit en veiligheid staat altijd voorop. Wij verhuren uitsluitend springkussens met een keuringscertificaat.”

Ontzorgd & Verzorgd Service
Een springkussen huren zonder zorgen. Hamersma komt al zijn springkussens bij u op locatie bezorgen en opbouwen. Zodat al het werk u uit handen wordt genomen en u zich kunt richten op uw feest. Een springkussen huurt u al vanaf €80,- met gratis bezorging binnen een straal van 25 kilometer vanuit Deventer.

Mooi-weergarantie
Natuurlijk heb je tijdens een springkussen(festival) mooi weer nodig. Maar als het weer niet mee zit, is dat geen probleem voor klanten van Hamersma. Bij aanhoudend of bij voorspelling van slecht weer kunnen klanten annuleren tot de avond voor levering.
Het Springkussenfestival vindt plaats op zondag 26 en maandag 27 februari van 10.00 tot 17.00 uur bij Sporthal De Jachtlust aan Jachtlustplein 7 te Twello. Kinderen tot en met 3 jaar kunnen gratis genieten van de springkussens. Kinderen van 4 tot 14 jaar betalen 4 euro.
Website: www.hamersmaverhuur.nl , e-mail: info@hamersmaverhuur.nl , telefoon 06-26360135 (maandag tot en met zondag van 9.00 tot 20.00 uur).