Stedendriehoek

Topprijzen Winterpuzzel vallen weer in de smaak

STEDENDRIEHOEK – Elke keer weer zijn we bij Nieuwsblad Stedendriehoek aangenaam verrast door het enorme aantal inzendingen op onze puzzels. In december presenteerden we de zoveelste editie van onze Winterpuzzel en vanaf dag één na verschijning in de krant tot aan de deadline in januari stroomden de goede oplossingen weer massaal binnen.

Natuurlijk is zo’n Winterpuzzel niet compleet zonder de prachtige prijzen die we mogen verloten. Veel ondernemers sponsoren de puzzel met uiteenlopende artikelen en arrangementen en bij elke puzzel ook mogen we diverse zogenoemde topprijzen weggeven. De winnaars hiervan gingen – zoals gebruikelijk – bij de gulle ondernemingen op de foto, terwijl ze dolblij hun prijzen in ontvangst namen.

Zo mocht Jet de Grip uit Apeldoorn bij RTV Stegeman aan de Schuttersweg in haar woonplaats een Sonos Play 1 box ophalen. De sympathieke grootmoeder, die het geschenk kreeg overhandigd door verkoopadviseur Edwin van der Wal, bekende eerlijk dat ze niet geheel vertrouwd was met de mogelijkheden van haar prijs: “Maar mijn kleinzoons reageerden uitgelaten toen ik het hun vertelde! Die weten er wel raad mee, haha.”

Bij Radio-Televisie Hamer aan de Monseigneur Nolensstraat in Apeldoorn meldde zich de intens gelukkige Lilian Derksen. De Apeldoornse kreeg uit handen van winkeleigenaar Alexander Hamer een gloednieuwe televisie.

Patricia Savelkoel uit Schalkhaar kwam samen met haar man Jurgen en vier maanden jonge dochtertje Elise naar Dirk Blok Rijwielspecialist aan de Hoofdstraat in Apeldoorn. Daar werd voor de kersverse wereldburger haar eerste fietsje uitgereikt. Nu alleen nog even wachten tot Elise wat gegroeid is om er ook daadwerkelijk gebruik van te gaan maken…