Stedendriehoek

Tom Okker present bij tennisdag voor senioren

APELDOORN – Op vrijdag 31 mei verzorgt VELUWE65PLUS uitzendbureau samen met de organisatoren van de OldStars van TC Sprenkelaar een tennisdag voor senioren.

Die dag kan er op de banen van TC Sprenkelaar, Nocturnestraat 1 in Apeldoorn, getennist worden door senioren met tenniservaring. Maar ook senioren zonder tenniservaring kunnen kennismaken met deze mooie sport door mee te doen met de tennisclinic, die gegeven wordt door professionele tennisleraren, gespecialiseerd in tennis voor senioren volgens de methode Athletic Skills Model en waarbij de senior na een gedegen warming-up door middel van tennisgerelateerde bewegingsoefeningen kennismaakt met de tennissport.

Na de lunch is er voor de deelnemers aan de clinic nog de mogelijkheid om deel te nemen aan een parcours met sportattributen. De ‘geoefende’ senior-tennisser/tennisster speelt in dubbelformatie enkele partijen in een toernooivorm. Omdat het die week ook Beweegweek is van het Nationaal Ouderenfonds, zal hun ambassadeur Tom Okker aanwezig zijn.
De dag begint om 9.30 uur met koffie/thee met wat lekkers, om 14.30 uur is de afsluiting met een drankje. Deelnemers die een eigen racket hebben, gelieve deze mee te nemen. Anders kan deze worden geleend bij de club. Graag sportschoenen dragen met profiel voor op de gravelbanen. Iedere senior die graag in beweging komt is van harte welkom. Wel even
aanmelden via e-mail info@veluwe65plus.nl. Bij aanmelding doorgeven: geoefende of ongeoefende speler; in het bezit van een racket ja/nee; allergie. Voor de lunch wordt gezorgd.