Stedendriehoek

Tip voor de vakantie: Woonshoppen in Kerstsfeer

Kerstverlichting in de winkel, heel veel voordeel op de mooiste wooncollecties én natuurlijk koffie met gebak. Wil je er even uit rond de feestdagen? Bezoek woonwinkel Eijerkamp in Zutphen voor een dagje sfeervol woonshoppen en vindt alles onder één dak voor wonen, slapen & design. Ook op tweede kerstdag!

Ontdek de nieuwste kersttrends
Omringd door fonkelende lichtjes, prachtige versierde kerstbomen en de nieuwste kersttrends van 2022 ontdek je de magie van kerst. Neem bijvoorbeeld kersttrend Earthy Tones: met warme kleurencombinaties, aaibare materialen en comfy meubels voor een warm, winters interieur. Ook fijn: veel is op voorraad, dus je geniet lekker snel van al dat moois in huis!

Kerstcadeaus voor iedereen
De feestdagen zijn het perfecte moment om te geven. Dompel je onder in de magie van kerst en laat je verrassen door een mooi kerstcadeau van Eijerkamp: een feestelijke enveloppe met wooncheques tot € 500.- voordeel. Zo wordt een nieuw interieur shoppen nog leuker! Op zoek naar een cadeau voor iemand anders? Van sierkussen tot warm woonplaid en van vaas tot servies: opties genoeg!

Brunchen in kerstsfeer
Wil je al die inspiratie even laten bezinken? Neem dan plaats in het sfeervolle WoonCafé. Geniet van verse koffie met gebak of een heerlijk brunch of lunch, natuurlijk in kerstsfeer. Ook fijn: de nanny’s in KidsWorld zijn de hele kerstvakantie aanwezig om op de kids te letten zodat jij ongestoord kan woonshoppen.