Stedendriehoek

Tijdloze mode artikelen

Als de basis van uw garderobe goed is, kunt u er een hoop kanten mee op. Er zijn genoeg mooie items te vinden die tijdloos zijn en wel een betaalbaar prijskaartje hebben. Hierbij enkele items die op ieders wensenlijstje mogen staan die u in een korte tijd echt wel in huis wilt hebben. Kijkt u even mee?

 

Kies kleding of accessoires waar u zich goed bij voelt
Er is niks mis met het hebben van een aantal eyecatchers in uw kast. Voor een bijzondere gelegenheid of voor dagen wanneer u een volledige fashion statement wilt maken. Maak daarom de overweging bij nieuwe aankopen of u het kledingstuk prettig vindt om te dragen, het lekker zit en of u zich er goed in voelt. Toe aan nieuwe tas? Laat deze goed voelen en lekker om uw schouder of in uw hand liggen.

Investeer slim in uw nieuwe outlook
Het hebben van veel kleding zorgt niet alleen voor kledingstress en voor een negatieve impact op het milieu, het zorgt er ook voor dat we onze kleding als wegwerpartikelen gaan beschouwen. Laten we mode gaan zien als een investering in onszelf. Het is tenslotte iets wat we elke dag dragen en onze identiteit mee willen weerspiegelen. Hierdoor geeft u het item meer waarde. Investeer bijvoorbeeld in enkele mooie stukken die misschien iets duurder zijn, maar u gegarandeerd vaker met plezier zult dragen en een leven lang meegaan.

Ga voor kwaliteit
Het hebben van vele kleding en accessoires is leuk en zorgt voor vele outfits en combinatiemogelijkheden. Maar wat als deze kleding of accessoires snel slijten, lichaamsklachten oplevert of niet de juiste prestatie leveren? Wat als u een sportieve dame bent en geregeld actief bezig bent om topfit te blijven maar u ondervindt er hinder van door een slechte kwaliteit van uw kleding. Uw borsten irriteren met een Wacoal bh, doen pijn en rugklachten beginnen op te treden. Met een anita sport bh bent u hiervan verlost. Door de juiste kwaliteit en design wordt uw lichaam goed behandeld tijdens uw workout wat u plezier en comfort geeft bij het behalen van het volgende niveau.

Bent u veel onderweg voor uw werk en heeft u moeite met het continue meeslepen van uw spullen van hot-naar-her? Of probeert u dit reeds te doen alleen houdt u er schouder of rugpijn aan over? Kies voor castelijn en beerens heren en dames tassen. U kunt een tas als stijl object zien, modieus, klassiek of casual en dat voor de man en vrouw.