Stedendriehoek

Theater Orpheus zoekt lokaal talent voor SHOW Apeldoorn

APELDOORN – Theater Orpheus nodigt Apeldoornse talenten op zondag 30 juni uit om auditie te komen doen voor SHOW Apeldoorn 2024. Iedereen is welkom: zangers, dansers, muzikanten, kleinkunstenaars, koren, spoken word-artiesten, comedians, noem het maar op. Talent uit de gemeente Apeldoorn kan zich tot maandag 17 juni aanmelden voor de audities.

SHOW Apeldoorn vindt voor de achtste keer plaats en is een eigen productie van Orpheus, gericht op talentontwikkeling. Uit alle auditanten worden tien deelnemers voor SHOW Apeldoorn gekozen. Een deelnemer kan een individu zijn, maar dus ook een duo of zelfs een heel koor. In aanloop naar de voorstelling, die op 30 december in Orpheus plaatsvindt, worden er in het najaar coachingsbijeenkomsten en repetities georganiseerd.

SHOW Apeldoorn is een avondvullende, muzikale voorstelling waarin Apeldoorns podiumtalent onder professionele begeleiding zorgt voor een ware belevenis voor het publiek. De geselecteerde deelnemers aan SHOW Apeldoorn ondervinden aan den lijve hoe geweldig het is om op het podium te staan. De regie is in handen van Susannah Iseger en de muzikale leiding ligt bij Dookje Engelhard. Jessie van den Bosch, Stadsprogrammeur: “Het is elke keer weer bijzonder om te zien hoe de deelnemers groeien op het podium en hoe er in korte tijd een heel hecht team ontstaat.”

De audities voor SHOW Apeldoorn vinden plaats op zondag 30 juni in de Altioszaal van Theater Orpheus. Er worden tien deelnemers geselecteerd door de regisseur en de muzikaal leider van SHOW Apeldoorn. Aanmelden voor de audities kan tot maandag 17 juni via orpheus.nl/show. De enige voorwaarde is dat deelnemers uit de gemeente Apeldoorn komen.