Stedendriehoek

TennisEvents blij metnlangere samenwerking

EPE/EINDHOVEN – Op het hoofdkantoor van Dunlop Sports Benelux in Eindhoven hebben TennisEvents en Dunlop Sports Benelux de samenwerking met twee jaar verlengd.

Met de merken Dunlop en K•Swiss blijft Dunlop Sports Benelux de official productpartner van TennisEvents. Dunlop is de official ball supplier tijdens alle tennisevenementen die TennisEvents organiseert, zoals het NK Bedrijfstennis, de bedrijfs- en verenigingsclinics, de tennisreizen, tenniskampen en wellicht de Curaçao Tennis Classics eind dit jaar. TennisEvents-directeur en vaandeldrager Jacco Eltingh is tevens ambassadeur van Dunlop rackets, tassen, accessoires en K•Swiss schoenen.

Elmar Gerth van Dunlop Sports Benelux: “Dunlop is al jaren zeer actief met sponsoring ‘in het veld’. Naast de sponsoring van de KNLTB en de samenwerking met spelers, trainers en tennisevenementen past de samenwerking met TennisEvents prima in dit plaatje. Onze samenwerking is op alle evenementen van TennisEvents te zien. Naast het leveren van Dunlop en K•Swiss producten gaat onze samenwerking verder op het gebied van gezamenlijke promotie van de tennissport in het algemeen.”

Jacco Eltingh van TennisEvents: “Het is heerlijk om met een merk te mogen samenwerken dat, net als wij, tennis een warm hart toedraagt en tegelijkertijd kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. We hebben veel materialen nodig tijdens onze events en zijn daarom enorm blij met dit partnerschap!”

TennisEvents by Eltingh Haarhuis is gevestigd aan Norelholtweg 8 te Epe. Telefoon 0578-614975, e-mail info@tennisevents.nl en website www.tennisevents.nl