Stedendriehoek

TaalDigiHuis op Ontwikkelplein  

APELDOORN – Het TaalDigiHuis is sinds 2 mei te vinden op het Ontwikkelplein op de eerste verdieping van CODA Centrale Bibliotheek. Een nieuwe plek waar iedereen met vragen op het gebied van taal en digitale vaardigheden van harte welkom is. Zo kun je hier bij één van de computers je (taal)vaardigheden oefenen, spelletjes spelen op de belevenistafel, vragen stellen bij het Informatiepunt of in gesprek gaan met een digi- of taalcoach.

Het Ontwikkelplein is inmiddels twee maanden in gebruik en geïnteresseerden weten deze nieuwe plek goed te vinden. De afgelopen week hebben medewerkers van het TaalDigiHuis een aantal bezoekers gevraagd wat ze van deze plek vinden. Ze geven allemaal aan dat het een fijne en vooral ook rustige plek is: “We kunnen hier rustig zitten en dat helpt bij het concentreren.”

Ruim opgezet

Het nieuwe Ontwikkelplein is ruim opgezet en dat wordt erg gewaardeerd: “Er zijn voldoende plekken, ook als je apart wilt zitten.” “De grote leestafel is heel fijn, zeker als je een laptop en boeken bij je hebt.” Aan de kleine tafels zit een aantal deelnemers te lezen, anderen oefenen hun spreekvaardigheid. “Ik kom hier één keer per week om te oefenen met taal.” Ook de belevenistafel is in gebruik: “We doen hier graag een spelletje.”

Openingstijden

Wil je weten wat het TaalDigiHuis voor jou kan betekenen, kom dan eens langs. Op onderstaande dagen en tijden is er iemand aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Maandag:           10.00 – 12.00 uur

Dinsdag:              14.00 – 16.00 uur
Donderdag:        10.00 – 12.00 uur
Vrijdag:                11.00 – 12.00 uur

TaalDigiHuis CODA, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn
taaldigihuis@coda-apeldoorn.nl, www.coda-apeldoorn.nl/taaldigihuis.