Stedendriehoek

Swingnight trekt volle zalen bij Boode

BATHMEN – De Swingnight bij Boode trekt net als vroeger weer volle zalen. Zaterdag 25 november is de tweede Swingnight na de zomerstop en die gaat weer los met vier area’s aan muziek. De Swingnight van oktober was een groot succes, met net als vroeger alle zalen open.

“We hebben heel veel goede reacties gehad op het feit dat we weer alle zalen open hebben. Er is echt voor iedereen wel een plek waar jouw muziek gedraaid wordt”, vertellen Harry en Claudia Tersteeg van de Swingnight enthousiast. “Met vier area’s aan muziek kun je weer in heel Boode rond.”

In de grote zaal worden de vertrouwde hits uit de 80’s, 90’s en 00’s gedraaid, in de Shotjesbar de lekkerste Moombahton, Rewind en nog veel meer, in de Après Ski-bar de foutste Après Ski van toen en nu, in de kelder hoor je de lekkerste beats van dance, house, tech tot hardcore.

De volgende Swingnights zijn op 23 december en 27 januari. Tickets zijn zowel online als aan de deur verkrijgbaar. De Swingnight duurt van 21.30 tot 2.00 uur, de entreekosten bedragen 10 euro. Voor meer informatie: www.swingnight.nl